ΖΩΔΙΑ

26/4: Προσπάθεια για ισορροπία σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Απριλίου 2021

26/4: Προσπάθεια για ισορροπία σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η αυριανή Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού είναι ενεργή και μας επηρεάζει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο εκτός των εξωτερικά γεγονότα. Ο Πλούτωνας στάσιμος επηρεάζει αυτή την διεργασία ωστόσο η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι το απόγευμα μας κρατά σε μια ισορροπία και λογική σειρά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στον Καρκίνο ήδη σας έχει κινητοποιήσει συναισθηματικά εκτός της αυριανής Πανσελήνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, παρόλο τις ποικίλες πλανητικές δυναμικές στο ζώδιο σας η αυριανή Πανσέληνος ταράζει τις ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, θέματα προσωπικής ελευθερίας και το δικαίωμα της επιλογής φαίνεται πως σας απασχολούν έντονα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, δύσκολο να καθίσετε σε ένα σημείο με τον Άρη στο ζώδιο σας αυτό το διάστημα, ωστόσο προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας παραγωγικά.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πολλά ζητήματα αυτή την στιγμή δημιουργούν ένα αβέβαιο περιβάλλον γύρω και μέσα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θέματα αξιών μπορεί να σας απασχολήσουν. Μην αφήσετε τίποτα να σας βάλει σε μια κατάσταση η οποία δεν είναι αποδεκτή από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα σας βοηθά να ασχοληθείτε με την εικόνα και την προβολή που έχετε στους ανθρώπους γύρω σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μέχρι το απόγευμα οι καταστάσεις είναι ελεγχόμενες σε σχέση με τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να εκφράσετε τις επιθυμίες ή τις ιδέες σας εντείνεται καθώς περνάει η σημερινή ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης απέναντι σας δεν σας αφήνει σε ησυχία τις τελευταίες ημέρες και η αυριανή Πανσέληνος ήδη κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα αλλά και ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ειδήσεις έρχονται αυτή την στιγμή οι οποίες είναι πολύτιμες για το τώρα και αυτό που ακολουθήσει το επόμενο διάστημα με κέντρο τις δράσεις σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ζητήματα με οικεία άτομα ή συγγενείς μπορεί να σας απασχολούν αυτή την στιγμή.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.