ΖΩΔΙΑ

27/4: Μια έντονη Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Απριλίου 2021

27/4: Μια έντονη Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Πανσέληνος νωρίς το πρωί σήμερα στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού έχει μια μελαγχολία, ένα μελόδραμα και έντονη ανάγκη για κάθαρση σε βάθος. Η απελευθέρωση χρονικά μπορεί να γίνεται αργά ωστόσο είναι πολύ βαθιά και αποτελεσματική. Η ταυτόχρονη στάση του Πλούτωνα – κυβερνήτης του Σκορπιού – και η αρχή της ανάδρομης του πορείας δηλώνει την επείγουσα ανάγκη να βρούμε αυτό που πραγματικά φωνάζει η ψυχή μας. Η ενεργή παρουσία του Κρόνου θα βοηθήσει να γειωθεί η όποια προσπάθεια αρκεί να είμαστε σε επαφή με τους προσωπικούς μας φόβους και την αίσθηση ανικανότητας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, θέλετε να κάνετε διάφορες δράσεις αυτή την στιγμή έχοντας στο μυαλό σας πως “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα φέρνοντας πολλές επιθυμίες και συναισθήματα στην επιφάνεια με σφοδρότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, την ασφάλεια που θέλετε να φέρετε σε προσωπικό επίπεδο κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, εμπνεύσεις που οδηγούν σε δημιουργικούς δρόμους φέρνει η σημερινή Πανσέληνος ερχόμενη/ος πιο κοντά σε ένα όραμα και στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αντίθετους πόλους υπάρχει η πρόκληση αυτή την στιγμή να ισορροπήσετε με οποιονδήποτε τρόπο είναι εφικτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε αυτή την στιγμή μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ασφαλής είναι ευπρόσδεκτο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος κινητοποιεί ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια σε συναισθηματικό αλλά και υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες, επαφές και αλληλοσυνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δυσκολίες φέρνει η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη αναγνώρισης κινητοποιείται έντονα από την Πανσέληνο σήμερα σε τομείς που αφορούν κυρίως τις ομάδες ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά και επαγγελματικά θέματα ζητούν την προσοχή και κυρίως την ευέλικτη στάση σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ευνοϊκή για εσάς η σημερινή Πανσέληνος εάν σκεφτείτε πως αναπτερώνει το ηθικό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.