ΖΩΔΙΑ

29/4: Μην στέκεστε στο παρελθόν-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Απριλίου 2021

29/4: Μην στέκεστε στο παρελθόν-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει κάπως την διάθεσή μας. Παρόλο που ο Πλούτωνας είναι ακόμη σε δύσκολη θέση και ο Ήλιος πλησιάζει τον Ουρανό ενεργοποιώντας την δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο είναι μια ημέρα όπου λύσεις, ξαφνικές ιδέες αλλά και αλλαγές έρχονται λυτρωτικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, οι εμπνεύσεις είναι πολύ βοηθητικές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει η τάση να υπερβάλετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί σχέσεις και συνεργασίες την ίδια στιγμή που οι ψυχικές φορτίσεις κάνουν πάρτι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο σας, σας έχει δώσει ενέργεια και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα υποστηρίζουν κινήσεις και δράσεις οι οποίες έχουν σταθερό υπόβαθρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, πολλά πράγματα έχετε βάλει στόχο να κάνετε αυτή την στιγμή και φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι σας εμπνέει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να γίνει με το γάντι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναπτερώνει το ηθικό σας δίνοντας μια ώθηση προς τα μπροστά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να δημιουργήσετε, να ερωτευτείτε, να πειραματιστείτε και να χαρείτε είναι έντονη αυτή την περίοδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολύ προσωπικά σας θέματα είναι κινητοποιημένα και ψάχνετε να βρείτε λύσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να επεκτείνετε ή να βρείτε λύσεις σε ένα εργασιακό κυρίως ζήτημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.