ΖΩΔΙΑ

3/5: Προχωρήστε με τους δικούς σας ρυθμούς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Μαΐου 2021

3/5: Προχωρήστε με τους δικούς σας ρυθμούς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ήλιος κοντά στον Ουρανό και η Σελήνη σήμερα κοντά στον Κρόνο δεν θα λέγαμε πως είναι η ιδανικότερη ημέρα για ηρεμία και γαλήνη. Ψυχικές φορτίσεις κινητοποιούνται έντονα και καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις κινήσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ος σε σχέση με αξίες και πεποιθήσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σχέση του Ήλιου με τον Ουρανό επηρεάζει την εικόνα σας και η Σελήνη με τον Κρόνο τα επαγγελματικά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να νιώσετε περισσότερο ευάλωτη/ος και να θέλετε να αντιδράσετε με κάποιον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η αλληλεγγύη είναι σημαντική ιδιότητα αυτή την στιγμή για εσάς αρκεί να μην σας βαραίνει σε ψυχικό επίπεδο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα μπορούσατε πολύ εύκολα να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που σχετίζεστε προσωπικά ή συνεργασιακά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, κάτι ή κάποιος θα μπορούσε να σας απογοητεύσει σήμερα γιαυτό καλό θα είναι να πορευτείτε πιο ιδιωτικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα κάντε ένα βήμα πίσω αν βλέπετε πως δεν προχωράει η συζήτηση όπως θα θέλατε. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για πίεση ούτε από εσάς ούτε προς εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ευαίσθητους τομείς κεντρίζει η σημερινή ημέρα. Αν είστε με άλλους λόγω ημέρας, προσπαθήστε να μην συμμετέχετε εκεί που νιώθετε πως θα φορτιστείτε χωρίς λόγο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε δρόμους οι οποίοι μπορεί να μην έχετε την διάθεση να πάτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, καλό θα είναι να μην αναλάβετε ευθύνες, υποχρεώσεις, κάτι το οποίο ξέρετε πως θα σας βαρύνει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορεί η διάθεσή σας να μην είναι αυτή που αρμόζει στην ημέρα ή να νιώθετε πως θέλετε να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τα κοινά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα κάντε ότι σας αρέσει χωρίς πίεση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.