ΖΩΔΙΑ

4/5: Ερμής στους Διδύμους, τα δεδομένα αλλάζουν - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Μαΐου 2021

4/5: Ερμής στους Διδύμους, τα δεδομένα αλλάζουν - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο αγγελιοφόρος των Θεών περνά σε ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά, τους Διδύμους, μέχρι 11/7. Ένα χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από ότι συνήθως χρειάζεται για να διανύσει ένα ζώδιο, λόγω της ανάδρομής του πορείας από 30/5 έως 22/6. Αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο συγκεκριμένο ζώδιο δίνοντας ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και την επιλογή να αλλάξουμε στάση απέναντι σε καταστάσεις οι οποίες δεν οδηγούν εκεί που θέλουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θέση του Ερμή στους Διδύμους είναι αρκετά βοηθητική σε θέματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας και την επικοινωνία.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στους Διδύμους εστιάζει την ενέργειά του περισσότερο σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, στην εικόνα σας εστιάζει την δυναμική του ο Ερμής στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η περίοδος που θα διανύει ο Ερμής το ζώδιο των Διδύμων μπορεί να αισθανθείτε πιο ευάλωτη/ος στα υπόγεια ενεργειακά ρεύματα είτε τα δικά σας είτε των άλλων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, νέα δεδομένα θα φέρει ο Ερμής στους Διδύμους δίνοντας σας την δυνατότητα να αναζωπυρώσετε ακόμη και ξεχασμένα όνειρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά θέματα βοηθά ο Ερμής στους Διδύμους να διευθετηθούν καλύτερα ειδικά εκείνα που χρειάζονται ένα ποσοστό ευελιξίας μεγαλύτερο από αυτό που διαθέτετε συνήθως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, την ανακάλυψη νέων οριζόντων σας φέρνει απλόχερα ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, εσωτερικές διεργασίες βοηθά ο Ερμής στους Διδύμους να κάνετε, δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετηθείτε πιο σωστά σχετικά με πεποιθήσεις και αυταρχικά γονεϊκάπρότυπα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, τις σχέσεις και τις συνεργασίες στοχεύει η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων με κέντρο εσάς και θα μπορούσε ειδικά στην ανάδρομή του φάση να δημιουργήσει διλλήματα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στους Διδύμους υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά σας περισσότερο ενδιαφέρουσα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με κέντρο την σπατάλη ή μη που κάνετε ως προς το νοητικό κομμάτι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αλλαγές σας βοηθά να κάνετε ο Ερμής στους Διδύμους σε πολύ προσωπικούς τομείς όπως η ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι, η οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.