ΖΩΔΙΑ

6/5: Ονειροπόληση-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Μαΐου 2021

6/5: Ονειροπόληση-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί μια ονειρική διάσταση αλλά ταυτόχρονα και σύγχυση σε περίπτωση  που βρισκόμαστε σε δίλλημα. Καλή ημέρα για καλλιτεχνικές αναζητήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με την άυλη πραγματικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να δείξετε επιείκεια όχι μόνο απέναντι στους άλλους αλλά και με κέντρο τις δικές σας ψυχικές φορτίσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή τις σχέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εάν θελήσετε σήμερα να κάνετε κάποιες αλλαγές δεν είναι απαγορευτικό, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν μετά από αρκετή σκέψη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη για κάτι που σας απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει μια αίσθηση ανησυχίας ή ασάφειας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δεύτερες σκέψεις μπορεί να ενεργοποιηθούν σήμερα και καλό θα είναι να τους δώσετε προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πάρτε σήμερα όσες περισσότερες πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει πριν αποφασίσετε τί θα κάνετε ή πώς θα το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με εσάς την ίδια/τον ίδιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, εάν σήμερα χρειάζεται η συμμετοχή σας σε ένα οικογενειακό ζήτημα ή θέμα σπιτιού καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πάρτε όσο χρόνο χρειάζεται σήμερα για να φτάσετε σε ένα συμπέρασμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν και να σας προβληματίσουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερώστε χρόνο σε κάτι που σας εμπνέει, σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.