ΖΩΔΙΑ

8/5: Προκλήσεις που δημιουργούνται σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Μαΐου 2021

8/5: Προκλήσεις που δημιουργούνται σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σχέση της Σελήνη με τον Χείρωνα σήμερα στο ζώδιο του Κριού και η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Ταύρου τετράγωνο με τον Δία δεν ευνοούν ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Χρειάζεται να δώσουμε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η ένωση της Σελήνης με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας δεν ευνοεί συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να μην βγαίνει το πρόγραμμά σας όπως το έχετε υπολογίσει λόγω εξωτερικών δυσκολιών ή δικής σας έλλειψης διάθεσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο σας δίνει αυτή την στιγμή την ικανότητα να μπορείτε να αντιληφθείτε καλύτερα τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε προς έναν στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ξέρετε τί πρέπει να κάνετε και πώς να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κάτι σήμερα μπορεί να μην προχωρήσει όπως θα θέλατε ή να προκύψουν εμπόδια για κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, εσωτερικές διεργασίες σήμερα μπορεί να σας φορτίζουν ή να μην βλέπετε φως το τούνελ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό είναι να μην επενδύσετε χρόνο ή ενέργεια σε πράγματα που αφορούν άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα να συμβούν είναι έντονη σήμερα αλλά η δυναμική δεν είναι τόσο ευνοϊκή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες και πιστεύετε πως έχετε την ικανότητα να κάνετε πράγματα αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, υλικά ζητήματα καλό είναι να αποφευχθούν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.