ΖΩΔΙΑ

10/5: Ανάγκη για ειλικρίνεια και αληθινή επικοινωνία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Μαΐου 2021

10/5: Ανάγκη για ειλικρίνεια και αληθινή επικοινωνία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με ότι είναι πολύτιμο και “εκλεκτό” για εμάς. Η ανάγκη για ασφάλεια αυξάνεται και ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους να την διατηρήσουμε ή να την έλξουμε στην ζωή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται με θέματα αξιών και ασφάλειας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ζυγίσετε σωστά τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης που έχει προκύψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα προσπαθήστε να εστιάσετε στην αντικειμενική ματιά ενός πράγματος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για δράσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και άλλοι άνθρωποι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Λέοντες, η ημέρα προσφέρει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ότι σας γεμίζει και δημιουργεί την αίσθηση πληρότητας. Ανεξάρτητα αν θα ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή κάτι προσωπικό, έχετε την εύνοια και την διαύγεια να κάνετε σωστές κινήσεις.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να βγείτε έξω από τα τετριμμένα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια λογική και σταθερή σειρά θα είναι έντονη. Παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να προβείτε και σε άμεσες δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε ότι έχετε κερδίσει μέσα από αγώνα και κόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα και γενικότερα αυτές τις ημέρες εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, καινούργιες αρχές είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα συμβούν άμεσα και θα πάρετε χαρά.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, είστε έτοιμη/ος να κάνετε μια κίνηση προς μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είστε αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια είδηση μπορεί να έρθει σήμερα η οποία θα σας ευχαριστήσει.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.