ΖΩΔΙΑ

11/5: Νέα Σελήνη στον Ταύρο και οι σχέσεις μπαίνουν στην πρώτη γραμμή-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Μαΐου 2021

11/5: Νέα Σελήνη στον Ταύρο και οι σχέσεις μπαίνουν στην πρώτη γραμμή-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου απόψε το βράδυ και είναι η καλύτερη στιγμή να φυτέψουμε του σπόρους που θέλουμε να καλλιεργήσουμε έχοντας ρεαλιστικά όνειρα και προσδοκίες. Οι τομείς σχέσεις, συνεργασίες και η ασφάλεια που θέλουμε να νιώσουμε στην ζωή μας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο είναι το κύριο μότο της Νέας Σελήνης στο συγκεκριμένο ζώδιο, δίνοντας την ευκαιρία για αναπροσαρμογές και γενικότερα αλλαγές λόγω του Ερμή ανάδρομου στο τέλος του μήνα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο η φιλία και η συντροφικότητα γίνονται αξίες ανεκτίμητες για το επόμενο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με πολύ προσωπικά ζητήματα σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εκ του αποτελέσματος βλέπετε αυτή την στιγμή πως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα θέλατε ή δεν έρχεται το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ευκαιρία για αληθινή επικοινωνία δίνει απλόχερα σε εσάς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σε έναν πιο ξεκάθαρο στόχο σας βοηθά η Νέα Σελήνη στον Ταύρο να στοχεύσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα να υποστηρίξετε τα επιχειρήματά σας με πράξεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, να εστιάσετε σε ότι είναι αληθινό σας βοηθά η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είτε αφορά προσωπικές σας σχέσεις είτε επαγγελματικές η Νέα Σελήνη στον Ταύρο απέναντι σας, σας βοηθά να επανατοποθετηθείτε και να τις αξιολογήσετε εκ νέου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση που υπάρχει κοινό όφελος σας βοηθά η Νέα Σελήνη στον Ταύρο να προχωρήσετε κυρίως εάν βρίσκεστε σε συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σε εγχειρήματα που μπορούν πραγματικά να δώσουν νόημα στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία και δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά σε κάτι που θέλετε ή για κάποιους λόγους έχετε απομακρυνθεί ενώ είναι για εσάς πολύτιμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι αξίες είναι μια προσωπική υπόθεση για τον κάθε έναν από εμάς και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.