Τα ζώδια που νοιάζονται για τη γνώμη των άλλων

The Jennettes
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Μερικοί άνθρωποι δυστυχώς επηρεάζονται πιο πολύ από το τι θα πουν οι άλλοι για εκείνους και βάζουν τα λόγια τους πιο ψηλά από την ίδια την γνώμη τους!

Ζυγός

Ο Ζυγός νοιάζεται πολύ για το τι θα πει ο κόσμος, καθώς δεν είναι από τα ζώδια που θέλουν να προκαλούν την αρνητική κριτική. Εδώ θα στεναχωρηθεί πολύ, αν μάθει ότι κάποιο πρόσωπο τον αντιπαθεί. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους τους γύρω του.

Ιχθύς

Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συντηρεί την εικόνα του «καλού παιδιού», το οποίο όλοι το συμπαθούν και όλοι έχουν μια ωραία κουβέντα να πουν, έτσι ώστε να μην προκαλέσει αρνητική κριτική και αντιδράσεις. Το θέμα είναι ότι αυτό το ζώδιο ίσως υποφέρει περισσότερο από τα άλλα 2, από τα απωθημένα του, τα οποία δεν ξεφορτώνεται ποτέ. 

Αιγόκερως

Το ζώδιο που ακολουθεί πιστά τα «πρέπει» και τους «κανόνες» στη ζωή του και είναι αυτό που νοιάζεται πιο πολύ για το «τι θα πει ο κόσμος». Δύσκολα θα ξεριζώσει την εικόνα αυτή κι ακόμα πιο δύσκολα θα σταματήσει να νοιάζεται για τη γνώμη των άλλων. Το καλό είναι ότι, θα το σκεφτεί λίγο παραπάνω, θα αρχίσει να το αμφισβητεί και τελικά θα το ξεπεράσει.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits