ΖΩΔΙΑ

14/5: Διλλήματα ή πλάνη φέρνει η σημερινή μέρα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Μαΐου 2021

14/5: Διλλήματα ή πλάνη φέρνει η σημερινή μέρα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων μας σπρώχνει προς δημιουργικές διεξόδους, ωστόσο η δυσαρμονική σχέση της με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει τις σκέψεις μας ή να μας βάλει σε διλλήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, επικοινωνιακά ζητήματα χρειάζονται την προσοχή σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα ή ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα αισθάνεστε ο εαυτό σας και θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να προχωρήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να δώσετε χρόνο και χώρο σε εσάς και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να προσέξετε σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, εργασιακά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εμπνεύσεις έχει αυτή η περίοδος και σίγουρα υπάρχει τρόπος να τις εντάξετε και να τις εμπεριέχετε δημιουργικά στην καθημερινότητα ή την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ψυχικές φορτίσεις μπορεί να σας κρατήσουν ένα βήμα πίσω σήμερα αλλά είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε ξανά τους ρυθμούς σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θέματα σπιτιού θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με το γάντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η φαντασία σας σήμερα είναι πολύ ενεργή και μπορεί να είναι βοηθητική σε κάτι που ετοιμάζετε αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και να προχωρήσετε με σύνεση το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.


Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.