ΖΩΔΙΑ

15/5: Η συναισθηματική σας ζωή σε προτεραιότητα σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Μαΐου 2021

15/5: Η συναισθηματική σας ζωή σε προτεραιότητα σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα στρέφει την ενέργεια μας προς τα μέσα. Η συναισθηματική μας ζωή έρχεται στην πρώτη γραμμή και θα δοθεί η ευκαιρία να αναλογιστούμε, να έρθουμε σε επαφή και να ταξινομήσουμε ότι νιώθουμε. Μια διαδικασία ωφέλιμη αλλά μπορεί και επώδυνη εάν δεν παίρνουμε την συναισθηματική τροφή που έχουμε ανάγκη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, το σπίτι, η οικογένεια και η ιδιωτική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας ωφελήσει εάν εστιάσετε σε ότι ζητά η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η δυναμική της ημέρας σας βρίσκει να εστιάζετε σε πράγματα που είναι πολύτιμα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο σας έχει προσθέσει το τελευταίο διάστημα μεγάλο σθένος για να φτάσετε τον στόχο που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή σήμερα και αύριο και θα πρέπει να την εμπιστευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δίνεται η δυνατότητα μέσα από επαφές με ανθρώπους στο κοινωνικό σας πλαίσιο να λάβετε υποστήριξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά θέματα ή κάτι πολύ σημαντικό αυτή την στιγμή μπορεί να σας αγχώσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η διαίσθησή σας είναι δυνατή και θα πρέπει να της δώσετε την πρέπουσα σημασία σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε επαφή με καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να δείξετε ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ότι δημιουργικό υπάρχει αυτή την στιγμή ανοιχτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καθημερινές ασχολίες, η δουλειά σας ή ένα θέμα υγείας μπορεί να σας απασχολήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι βοηθητική σχετικά με προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.