ΖΩΔΙΑ

16/5: Η συναισθηματική τροφή, αναγκαίο συστατικό για την ψυχική μας υγεία -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Μαΐου 2021

16/5: Η συναισθηματική τροφή, αναγκαίο συστατικό για την ψυχική μας υγεία -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
16/5: Η συναισθηματική τροφή, αναγκαίο συστατικό για την ψυχική μας υγεία -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου μας ζητά να βρούμε τρόπο να τραφούμε συναισθηματικά. Η σχέση της με τους υπόλοιπους πλανήτες μας θυμίζει πως ανεξάρτητα τους στόχους και τις επιτεύξεις η συναισθηματική τροφή είναι αναγκαίο συστατικό για την ψυχική μας υγεία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έχετε ανάγκη σήμερα να πάρετε την προσοχή με οποιονδήποτε τρόπο ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ευελιξία και η μαεστρία θα πρέπει να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η καρδιά σας αποφασίζει σήμερα για τις δράσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα στοχεύστε σε ότι μπορεί να βοηθήσει την εικόνα σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα δώστε χώρο στην διαίσθησή σας και αφήστε την να σας καθοδηγήσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και το όραμα είναι συστατικά πολύ σημαντικά σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτό που πρέπει να κάνετε και την χαρά που αντιστοιχεί να πάρετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οτιδήποτε δεν έχει σταθερές βάσεις ή σταθερή πορεία μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση που σας δίνει προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προχωρήστε με τον χέρι στην καρδιά και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα χαρίστε ομορφιά σε ότι ασχοληθείτε. Καθημερινά πράγματα ή η εργασία σας μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, επιλέξτε σήμερα την οδό που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σας και μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.