ΖΩΔΙΑ

18/5: Επιμονή στον στόχο-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Μαΐου 2021

18/5: Επιμονή στον στόχο-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σήμερα η Σελήνη στον Λέοντα μας σπρώχνει να εστιάσουμε την ενέργειά μας σε ότι ποθεί η καρδιά μας. Υποστηρικτικά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό μας βοηθά να παραμείνουμε στην κατεύθυνση την οποία ανεξάρτητα τον κόπο ή την εργασία που έχουμε να κάνουμε, η επιμονή στον στόχο που έχουμε βάλει φέρνει την επιτυχία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι που γεμίζει την καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, αξίες και πεποιθήσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα σχετικά με πολύ προσωπικά σας θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα και κυρίως να τα μοιραστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να διευθετήσετε ένα οικονομικό ζήτημα με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις δυσκολίες εσείς σήμερα καλείστε να βάλετε στην άκρη αρνητικά συναισθήματα και να προχωρήσετε με ασφάλεια στον δρόμο που έχετε επιλέξει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα εστιάζετε με μεγαλύτερη ευκολία σε βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, είστε αρκετά έντονα κινητοποιημένη/ος προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις αποσπάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο στόχος που έχετε επιλέξει είναι σημαντικός για την παρούσα φάση της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι εμπνεύσεις σας είναι πολύ δυνατές και σήμερα δίνεται η δυνατότητα να βρείτε τις λύσεις που ζητάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικά ζητήματα και βαθύτερες σκέψεις έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, άνθρωποι που σας αγαπούν είναι κοντά σας και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ανήκουν στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.