ΖΩΔΙΑ

24/5: Aνάγκη για ασφάλεια και συναισθηματική επαφή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Μαΐου 2021

24/5: Aνάγκη για ασφάλεια και συναισθηματική επαφή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μας σπρώχνουν να έρθουμε σε επαφή με ότι πολύτιμο έχουμε μέσα στην καρδιά μας και ότι είναι αληθινό γύρω μας. Είναι σημαντικό να εστιάσουμε σε αυτή την δυναμική, να την αφήσουμε να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορούν να λυθούν ερωτηματικά που έχετε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα τα συναισθήματά σας ενδέχεται να είναι περισσότερο ενεργά ή/και διογκωμένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα αναλογιστείτε πράγματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα είναι περισσότερο εύκολο να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας στα δεδομένα στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, νέος χώρος χρειάζεται να δημιουργεί από εσάς αυτή την στιγμή στην προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που είναι στο μυαλό σας μπορείτε να πάρετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα ενεργή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είναι πολύ καλή ημέρα για σκέψεις ή δράσεις οι οποίες σχετίζονται με ένα θέμα πολύ προσωπικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ανασφάλειες ή φόβοι είναι εύκολο να κινητοποιηθούν σήμερα αν δεν έχετε τον έλεγχο που θέλετε στις καταστάσεις.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα δίνουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ος στις δικές σας αληθινές πραγματικές επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι αλήθεια πως κάποιες φορές θέλετε απλά να σας αφήσουν στην ησυχία σας και σήμερα είναι μια από αυτές τις ημέρες.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.