ΖΩΔΙΑ

27/5: Τα ενεργειακά "απόνερα" της χθεσινής σεληνιακής έκλειψης-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Μαΐου 2021

27/5: Τα ενεργειακά "απόνερα" της χθεσινής σεληνιακής έκλειψης-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη κρατά ενεργή την δυναμική της χθεσινής Έκλειψης, συνδεόμενη πάντα με την επόμενη Έκλειψη, την Ηλιακή στις 10/6, δίνοντας χώρο και χρόνο να αναλογιστούμε τις ιδέες που έρχονται ή τις εμπειρίες που βιώνουμε αυτή την στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να πιστέψετε σε ένα ιδανικό και να εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας για να το φέρετε στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, έντονες εσωτερικές διεργασίες κινητοποιούν οι συγκεκριμένες Εκλείψεις και σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας με κάποιον τρόπο σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η καθημερινότητά σας αλλάζει με κάποιον τρόπο ή εσείς νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να πάρετε χαρά από ένα δημιούργημά σας ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο από το οποίο θα πάρετε ικανοποίηση είναι πολύ έντονη αυτή την περίοδο των Εκλείψεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σχέδια μπορούν να προχωρήσουν ή να αναθεωρήσετε τους τρόπους με τους οποίους τα προσεγγίζετε αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αυτή την στιγμή το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά εάν και εσείς λειτουργήσετε ευέλικτα και με θέρμη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής στο περιβάλλον που βρίσκεστε είναι αξία ανεκτίμητη για εσάς στο σήμερα της ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι συγκεκριμένες Εκλείψεις σας επηρεάζουν άμεσα και σε πολλούς τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, εσωτερικές διεργασίες ενεργοποιούν οι συγκεκριμένες Εκλείψεις και ενδέχεται να περάσετε κάποιο διάστημα χωρίς να ξέρετε τί ακριβώς πρέπει να κάνετε ή πώς να δράσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το όραμα, η ελπίδα, η αλληλεγγύη και ο στόχος για κάτι ανώτερο και πιο σημαντικό είναι κάποια από τα οποία ενεργοποιούν οι συγκεκριμένες Εκλείψεις με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι συγκεκριμένες Εκλείψεις μπορεί να σας βαραίνουν περισσότερο το τελευταίο διάστημα αλλά έχουν ιερό σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr