ΖΩΔΙΑ

3/6: Ονειροπόληση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Ιουνίου 2021

3/6: Ονειροπόληση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα  μαζί με τον Ποσειδώνα συνδυαστικά με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από χτες μας μεταφέρουν σε μια κατάσταση η οποία μοιάζει περισσότερο ονειρική. Οι εμπνεύσεις θα είναι πολύ δυνατές και μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αλλά σε πολύ πρακτικά θέματα θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί λόγω των Εκλείψεων και του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα οι σκέψεις σας μπορούν να σας μεταφέρουν σε ονειρικούς κόσμους αλλά ο κίνδυνος καραδοκεί εάν προσπαθήσετε να παραμείνετε εκεί για μεγάλο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να σας αποπροσανατολίζει λίγο αλλά σήμερα αλλά δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγετε μέσα από κοινωνικές αναζητήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, είναι περίοδος που ζητάτε να φέρετε πράγματα στην ζωή σας αλλά σήμερα θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτική/ος σχετικά με τον τρόπο που το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από χτες ανεβάζει τους παλμούς της δημιουργίας και σας δίνει την εύνοια να ασχοληθείτε με εσάς την ίδια/τον ίδιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα προσπαθήστε να σταθείτε σε ρεαλιστικά δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με το γάντι ανεξάρτητα την διάθεσή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε άφοβα να ασχοληθείτε με κάτι που έχει καλλιτεχνικό υπόβαθρο, με την ομορφιά και την αισθητική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η δημιουργική σας τάση σήμερα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και παραγωγικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική/ος με σχέσεις, συνεργασίες και επαφές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να κυμανθεί σε επιφανειακά ζητήματα χωρίς να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλό θα είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει δημιουργικό χαρακτήρα και καλλιτεχνικό υπόβαθρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr