ΖΩΔΙΑ

12/6: Άρης στον Λέοντα και η αυλαία ανοίγει-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Ιουνίου 2021

12/6: Άρης στον Λέοντα και η αυλαία ανοίγει-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο πλανήτης Άρης είναι ο υποστηρικτής του Ήλιου μας, του ζωδίου μας και δουλεύει πάντα ψάχνοντας τρόπους να φέρει αυτό που ζητά ο Ήλιος, η καρδιά μας. Στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τέλη Ιουλίου εκτός της τόλμης, προσθέτει και την πίστη για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που ζητάμε. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ανάδρομος, θα δυσκολεύει αυτή την διαδικασία, αλλά η όποια αναπροσαρμογή είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε θα είναι υπέρ μας στο τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξουν κάποια προαπαιτούμενα:
Θα πρέπει να δούμε τον εαυτό μας στην φωτιά πριν καν βρεθούμε μέσα σε αυτή. Μέσα στην αρένα πριν καλά καλά αρχίσει η μάχη. Πάνω στη σκηνή πριν καν ανέβουμε, να το ζήσουμε νοητικά, να το οραματιστούμε και μετά να παλέψουμε γιαυτό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι:

Για τους Κριούς, ο Άρης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να στηρίξετε ένα εγχείρημα το οποίο εργάζεστε αυτή την στιγμή ή κάτι που θέλετε να ωθήσετε προς τα εμπρός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, την ιδιωτική σας ζωή επηρεάζει ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τέλη Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τις σκέψεις σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με το άμεσο σας περιβάλλον επηρεάζει ο Άρης στον Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οι αξίες αλλάζουν αυτή την στιγμή και ο Άρης στον Λέοντα σας φέρνει νέα ενδιαφέροντα τα οποία μπορούν να γίνουν νέες αξίες για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τί να πούμε με τον Άρη στο ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στον Λέοντα είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς γιατί θα μπορέσετε να καθοδηγήσετε τις σκέψεις και τις δράσεις σας με κέντρο τις βαθύτερές σας επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τον κοινωνικό σας τομέα και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους επηρεάζει ο Άρης στον Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με τον Άρη στον Λέοντα όλα γίνονται πιο απλά για εσάς μέχρι τα τέλη Ιουλίου γιατί αυξάνεται το σθένος και η πίστη σε αυτό που πιστεύετε και πρεσβεύετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι εμπνεύσεις σας μέχρι τα τέλη Ιουλίου δεν είναι απλά εμπνεύσεις αλλά θα μπορείτε να τις εμπεριέχετε δυναμικά στις ιδέες και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στον Λέοντα εστιάζει την δυναμική του σε έναν πολύ προσωπικό τομέα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα είναι τόσο έντονη με τον Άρη στον Λέοντα που δεν θα υπάρξει χώρος για αναβολές ακόμη και με τον Ερμή ανάδρομο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.