ΖΩΔΙΑ

13/6: Ελάτε σε επαφή με ό,τι σας δημιουργεί όμορφα συναισθήματα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Ιουνίου 2021

13/6: Ελάτε σε επαφή με ό,τι σας δημιουργεί όμορφα συναισθήματα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου προσθέτουν μια γλυκύτητα και μια αίσθηση οικειότητας στο ενεργειακό της ημέρας. Με προσεκτικά βήματα λόγω του Ερμή ανάδρομου και των Εκλείψεων αλλά πάντα με κέντρο αυτό που ζητά η καρδιά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή κάτι πολύ προσωπικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με τους ανθρώπους που αισθάνεστε περισσότερο οικεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα σκέψεις κινούνται γύρω από προσωπικά σας θέματα και ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, φίλοι, ομοϊδεάτες και άνθρωποι για τους οποίους τρέφετε εκτίμηση ή συμπάθεια μπορούν να είναι κοντά σας υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα αυτή την στιγμή μπορεί να κινητοποιηθεί και εσείς καλείστε να το εξετάσετε με τα μάτια της καρδιάς σας ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται αυτή την στιγμή για να προσθέσουν μια ενδιαφέρουσα νότα στην καθημερινότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα αναβλύζουν σήμερα από την ψυχή σας ζητώντας να πάρουν με κάποιον τρόπο μέρος στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι ικανότητες και η αποτελεσματικότητά σας μπορεί να σας εκπλήξουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να νιώσετε χαρά από τα δημιουργήματά σας είναι πολύ μεγαλύτερη σήμερα από ότι μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα μπορεί να πάρει μια πιο όμορφη και απαλή απόχρωση εάν και εσείς δείξετε διαθέσιμη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.