14/6: Σκεφτείτε όλα τα δεδομένα πριν δράσετε -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα μας ωθεί προς δράσεις οι οποίες έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ωστόσο η δυσαρμονική σχέση του Άρη στο ίδιο ζώδιο με τον Δία και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν αναστάτωση ή απογοήτευση εάν επιμείνουμε πεισματικά σε κάτι παραπάνω από όσο πρέπει σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ενέργειά σας είναι δυνατή και νιώθετε πως μπορείτε να κινήσετε ακόμη και βουνά. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θέλετε να αλλάξετε πράγματα αυτή την στιγμή. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με βήματα αργά και σταθερά. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σκέψεις σήμερα μπορεί να σας επηρεάζουν σε ψυχικό επίπεδο. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μην πιέσετε τις καταστάσεις για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε γρηγορότερα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η διαίσθησή σας είναι πολύ βοηθητική σήμερα.Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα είναι έντονη σήμερα αλλά η συνεργασία θα μπορούσε να είναι περισσότερο ωφέλιμη εν τέλει. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, έχετε βάλει μεγάλους στόχους και το σημαντικότερο είναι πως γνωρίζετε την δυναμική που χρειάζεται να καταβάλετε για την επίτευξή τους.Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δύσκολη εποχή για πρίγκιπες και εσείς το βιώνετε έντονα το τελευταίο διάστημα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα προσωπικό θέμα που αφορά είτε τα προσωπικά σας είτε ένα εργασιακό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης απέναντι σας και τα πλανητικά δρώμενα φέρνουν προκλήσεις κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας αυτή την περίοδο. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με σταθερά και γειωμένα βήματα.Δείτε τη συνέχεια εδώ.