ΖΩΔΙΑ

17/6: Ευελιξία και προσαρμοστικότητα μπροστά σε διλλήματα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Ιουνίου 2021

17/6: Ευελιξία και προσαρμοστικότητα μπροστά σε διλλήματα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα προσθέτει μεγαλύτερη σύγχυση στο ήδη υπάρχον βεβαρημένο σκηνικό λόγω των Εκλείψεων και τον Ερμή ανάδρομο. Καλό θα είναι να εστιάσουμε σε ότι είναι σημαντικό αλλά έχοντας την δυνατότητα επανεξέτασης και αναθεώρησης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να είστε σε διαφορετικό μέρος από αυτό που επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να μιλήσετε για ένα εγχείρημα το οποίο σας ενδιαφέρει με ανθρώπους που είναι υποστηρικτικοί ή μπορούν να σας βοηθήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή και δραστηριότητα σήμερα μπορεί να σας μπερδέψουν για κάποιον λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα είναι καλή εάν εστιάσετε σε κάτι το οποίο είναι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οικονομικά θέματα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διαχειριστείτε ωστόσο είναι καλή στιγμή να επανεξετάσετε και να αναθεωρήσετε αξίες και πεποιθήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας ωθεί να εστιάσετε σε πολύ προσωπικά σας θέματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα οι πολλές σκέψεις μπορεί να σας μπερδέψουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα άλλα άτομα ή ομάδες ανθρώπων λειτουργούν υποστηρικτικά προς εσάς σχετικά με ένα δημιουργικό εγχείρημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα χρειάζεται να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα νέες ιδέες έρχονται με την μορφή εμπνεύσεων και σας δίνουν λύσεις σε προβληματισμούς που έχετε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις γύρω αλλά και μέσα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας και η Σελήνη απέναντι μπορεί να θολώσει το τοπίο γύρω σας κυρίως όσο αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.