ΖΩΔΙΑ

18/6: Χρησιμοποιείστε τη λογική για να κρατήσετε ισορροπίες-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Ιουνίου 2021

18/6: Χρησιμοποιείστε τη λογική για να κρατήσετε ισορροπίες-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα μας ωθεί να εστιάσουμε σε πράγματα τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα μας και γενικότερα τις συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας. Το πλανητικό δυναμικό είναι φορτισμένο με αντίρροπες ενέργειες γιαυτό θα χρειαστεί να σταθούμε πιο επιφανειακά στα γεγονότα προσπαθώντας να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε κυρίως με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, αναθεωρήσεις γίνονται σήμερα σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δράσετε σχετικά με την εργασία σας ή μια καθημερινή σας ασχολία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σε ευνοϊκή θέση η Σελήνη στο Ζυγό προς εσάς σήμερα σας δίνει την δυνατότητα να εστιάσετε σε ότι μπορεί πραγματικά να σας δώσει χαρά και να αυξήσει την παραγωγικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε διλλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θέλετε να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες και οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να υπάρξουν διλλήματα τα οποία θέλουν σκέψη και ηρεμία για να τα διαχειριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας προσθέτει χάρη στις κινήσεις σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε μέσα από διάφορες δικές σας διεργασίες να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, την ιδιωτική σας ζωή ή βαθύτερες επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα την διάθεσή σας σήμερα μπορείτε να προβείτε σε μια δραστηριότητα η οποία χρειάζεται συνεργασία για να αναπτυχθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μέσα από την συνεργασία και την καλή θέληση μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης απέναντι σας, σας ωθεί σε δημιουργικές οδούς και η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει εμπνεύσεις βοηθητικές στην πορεία της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αυτή την στιγμή έχετε ανάγκη να νιώσετε οικεία με κάποιον ή με κάτι το οποίο σας κινητοποιεί όμορφα συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.