ΖΩΔΙΑ

19/6: Κινηθείτε με χάρη-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Ιουνίου 2021

19/6: Κινηθείτε με χάρη-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σήμερα δημιουργείται στον ουράνιο θόλο ένα Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης, του Ερμή με τον Β.Δ και του Κρόνου στο Στοιχείο του Αέρα δίνοντας την δυνατότητα να κινηθούμε με χάρη. Η αναθεώρηση θα είναι περισσότερο προσβάσιμη και νέες ιδέες μπορούν να μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε ευέλικτα έχοντας έναν συγκεκριμένο στόχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να βοηθηθείτε μέσα από την επικοινωνία για να σταθεροποιήσετε καταστάσεις ή/και συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα μπορεί να προχωρήσει θετικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας αναμοχλεύει πράγματα και καταστάσεις αλλά σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αφήστε στην άκρη ότι σας μπερδεύει και ασχοληθείτε με ότι μπορεί να προχωρήσει και να επεκταθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε σκέψεις που τριβελίζουν το μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε κάνοντας ένα βήμα μπροστά κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η ημέρα είναι δική σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες σκέψεις θα μπορούσαν να σας κρατήσουν πίσω σήμερα αλλά δεν είστε από τους ανθρώπους που το βάζετε κάτω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε μέσα από συνεργασίες, άτομα που εμπιστεύεστε ή ομάδες ανθρώπων να κινήσετε τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα που σχετίζεται κυρίως με ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα μπορείτε να βρείτε τρόπους να την επεκτείνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε μια κατάσταση η οποία σχετίζεται με την εικόνα και προβολή σας στον κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ένα πολύ προσωπικό ζήτημα σήμερα μπορείτε να το εξετάσετε από διαφορετική σκοπιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.