ΖΩΔΙΑ

20/6: Το όνειρό σας πρέπει να είναι πιο δυνατό από τους φόβους σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Ιουνίου 2021

20/6: Το όνειρό σας πρέπει να είναι πιο δυνατό από τους φόβους σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν ο Ήλιος αφήσει το ζώδιο των Διδύμων, ο Ερμής ακόμη ανάδρομος και η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να φέρουν συναισθήματα δυσαρέσκειας, απογοήτευσης ή η κούραση να είναι περισσότερο αισθητή. Εστιάστε σε ότι είναι αληθινό και μπορεί να κρατήσει σταθερά την δυναμική του στο παρόν και στο μέλλον. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, βαθύτερες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα αλλά και φόβοι για το αποτέλεσμα λόγω και εξωγενών παραγόντων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι περισσότερο διογκωμένα παρά αντικειμενικά λόγω των πλανητικών επιρροών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τη βοήθεια που μπορούν να σας δώσουν άνθρωποι του περιβάλλοντός σας σήμερα δεν θα πρέπει να την αρνηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, επιθυμίες ξυπνούν σήμερα ερχόμενη/ος σε επαφή με πράγματα τα οποία έχετε αφήσει πίσω για κάποιον λόγο το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα ‘ξεσκόνισμα’ των τωρινών καταστάσεων στην ζωή σας θα σας βοηθήσει σήμερα να αξιολογήσετε εκ νέου ποια θέλετε να είναι η πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα σταθείτε με ειλικρίνεια μπροστά σε ένα ζήτημα, μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να μην σταθείτε στην επιφάνεια μιας κατάστασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είστε σε πολύ καλό δρόμο και μπορείτε να σκεφτείτε αντικειμενικά βάζοντας τα όρια ή το πλαίσιο που κρίνετε απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η δύναμη της θέλησής σας, σας κρατά αυτή την στιγμή σταθερά στην πορεία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην αρνηθείτε προτάσεις ή επαφές με οτιδήποτε κινείται σε κοινωνικό πλαίσιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα επαγγελματικό θέμα που είναι ανοιχτό αυτή την στιγμή ενδέχεται να χρειαστεί την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι εμπνεύσεις αλλά και η διαίσθησή σας σήμερα είναι πάρα πολύ δυνατές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.