22/6: Ευνοϊκή ροή έχει το ενεργειακό της ημέρας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Ο Ήλιος έχει μπει πλέον στον Καρκίνο δημιουργώντας μια θετική όψη με τον Δία αυτές τις ημέρες. Η Αφροδίτη επίσης στον Καρκίνο συνδέεται αρμονικά με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια περισσότερο ήρεμη ενεργειακή κατάσταση γύρω μας. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος φέρνει καθυστερήσεις ή αναβολές αλλά η θετική του σχέση με τον Κρόνο οριοθετεί τα πράγματα δίνοντας λύσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα κυρίως από το μεσημέρι και μετά ευνοείστε για δράσεις οι οποίες έχουν όραμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να κερδίσετε οφέλη και να νιώσετε δυνατή/ός και ικανοποιημένη/ος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ακόμη ανάδρομος στο ζώδιό σας μπορεί να φέρνει καθυστερήσεις ή αναβολές αλλά η σημερινή ημέρα είναι καλή για σκέψεις ή κινήσεις οι οποίες έχουν καλό προγραμματισμό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και μπορείτε να τις εμπιστευτείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με ενέργεια και το απαραίτητο θάρρος για να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά στην κατεύθυνση που θέλετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ανάδρομος είναι γεγονός πως σας έχει κουράσει αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν ευκαιρίες για αναθεωρήσεις προς όφελός σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα θα είναι βοηθητική σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε ή να φέρετε στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη μέχρι αργά το μεσημέρι στο ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μετά το μεσημέρι ανεβάζει τους ρυθμούς και κυρίως σας βοηθά να αισθανθείτε περισσότερο κύριος του εαυτού σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να προβείτε σε κινήσεις οι οποίες θα βελτιώσουν τις συνδέσεις σας είτε αφορά τα προσωπικά σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα δημιουργικό εγχείρημα θα μπορούσε να σας βοηθήσει σήμερα να πάρετε χαρά και ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε σημασία σε θέματα που είναι ανοιχτά στο σπίτι, την οικογένεια ή στην προσωπική σας ζωή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.