ΖΩΔΙΑ

24/6: Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Ιουνίου 2021

24/6: Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω απόψε το βράδυ μας δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσουμε μέσα από διαπραγματεύσεις. Η ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στις φιλοδοξίες μας δεν πρέπει να σαμποτάρει την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάμε να νιώθουμε στην ζωή μας και ο τρόπος που θα το πετύχουμε είναι να σεβαστούμε ακόμη και αντίθετες μεταξύ τους ανάγκες, αρκεί να είναι αυθεντικές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, είναι κατάλληλη στιγμή να δείτε αν οι προσδοκίες σας αντανακλούν τις βαθύτερές σας επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να εξετάσετε καλύτερα οτιδήποτε αφορά τα ταξίδια, την ανώτερη εκπαίδευση και γενικότερα ότι αφορά την επέκταση εκτός σπιτιού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες επιθυμίες, οικογένεια και κτήσεις έρχονται στο προσκήνιο με την σημερινή Πανσέληνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος απέναντί σας σήμερα ενεργοποιεί σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα καθώς και θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας έρχονται στην επιφάνεια με την σημερινή Πανσέληνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η δημιουργία και νέοι τρόποι αυτοέκφρασης είναι το κύριο μοτίβο της Πανσελήνου για εσάς μιας και η ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα τα οποία θα μείνουν στον χρόνο γίνεται εντονότερη αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί ο Ερμής ανάδρομος να φέρνει ακόμη διλλήματα ή εμπόδια αλλά η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή το σπίτι σας είναι έντονα κινητοποιημένη λόγω της σημερινής Πανσελήνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, την επικοινωνία σας και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, είναι κατάλληλη στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά με την σημερινή Πανσέληνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πράγματα και δεδομένα τα οποία έρχονται κόντρα στις δικές σας βλέψεις ζητώντας να συμβιβαστείτε αυτή την στιγμή μπορεί να σας εκνευρίσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή Πανσέληνος φέρνει πολλά πράγματα στην επιφάνεια είτε με την μορφή γεγονότων είτε σκέψεων τα οποία δεν σας είναι όλα ευχάριστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, να πειραματιστείτε με νέα δεδομένα, νέους ανθρώπους και να εστιάσετε σε ένα όραμα σας βοηθά η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.