ΖΩΔΙΑ

25/6: Βάλτε όρια στο χάος μέσω της αυτονομίας σας-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Ιουνίου 2021

25/6: Βάλτε όρια στο χάος μέσω της αυτονομίας σας-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ενεργά τα απόνερα της χθεσινής Πανσελήνου με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να εστιάζουμε σε κάτι το οποίο έχει δομή και μπορεί να μας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε χώρο στους συνομιλητές σας να σας πουν την άποψη τους ή τις ιδέες τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ή την εργασία σας είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή ζητώντας την προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, νέες ιδέες έρχονται αυτή την στιγμή προς ανάλυση και ταξινόμηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής πια σε ορθή φορά είναι πολύ βοηθητικός για τα σχέδια και τις επιτεύξεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα και δραστηριότητες μέσα σε αυτή είναι στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μέσα από ομάδες ανθρώπων ή άτομα που έχετε ένα κοινό όραμα αυτή την στιγμή μπορείτε να προχωρήσετε τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η χθεσινή Πανσέληνος σας βοήθησε πάρα πολύ να έρθετε πιο κοντά με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ιδιωτική σας ζωή ή/και την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία αυτή την στιγμή με κάποιον τρόπο θα είναι βοηθητική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ορθόδρομος πια απέναντι από το ζώδιό σας αρχίζει να βάζει τα πράγματα σε μια σειρά κυρίως όσο αφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας ή τους συνεργάτες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η χθεσινή Πανσέληνος στο ζώδιο σας, ανέβασε τους παλμούς και σας έβαλε στην διαδικασία να εξετάσετε βαθύτερες ανάγκες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, είναι μια στιγμή που κάποια θέματα μπορεί να σας προβληματίζουν περισσότερο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, βρίσκεστε σε μια δημιουργική φάση και μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.