ΖΩΔΙΑ

26/6: Ανάγκη να ελευθερωθείτε από δύσκολες καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Ιουνίου 2021

26/6: Ανάγκη να ελευθερωθείτε από δύσκολες καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η επαφή της Σελήνης με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου εντείνουν την δυναμική προσθέτοντας την αίσθηση του “ανικανοποίητου” στο χρώμα της ημέρας. Από το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο κατευθύνοντας την δυναμική προς τομείς που αισθανόμαστε πιο οικεία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μέχρι το μεσημέρι κρατήστε χαμηλούς τόνους ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι ανάγκη να κάνετε τα πράγματα που θέλετε να συμβούν είναι εντονότερη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής πια ορθόδρομος στο ζώδιο σας, σας βοηθά να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια να δράσετε προς κατευθύνσεις από τις οποίες θα πάρετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ότι και αν έχετε στο μυαλό σας να κάνετε άμεσα, καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, παρόλο που αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία φίλοι και συνεργάτες θα είναι υποστηρικτικοί, σήμερα καλό θα είναι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ένα οικογενειακό ζήτημα παίρνει χρόνο από την ημέρα σας ή τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σιγά σιγά αρχίζουν να αποκαθιστώνται σχέσεις και συνεργασίες είτε με τους οικείους σας είτε με τους ανθρώπους στον επαγγελματικό σας τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αυτή την στιγμή καλείστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, από το απόγευμα και μετά μπορείτε να εστιάσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δείξετε στους άλλους τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερες σκέψεις σήμερα τριβελίζουν το μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.