ΖΩΔΙΑ

27/6: Δείτε τι θα σας φέρει η Αφροδίτη στον Λέοντα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Ιουνίου 2021

27/6: Δείτε τι θα σας φέρει η Αφροδίτη στον Λέοντα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
27/6: Δείτε τι θα σας φέρει η Αφροδίτη στον Λέοντα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σε αυτή τη θέση η Θεά της Αγάπης, του Έρωτα και της Ομορφιάς χαρίζει απλόχερα την χαρά μέσα από την διασκέδαση και την δημιουργία. Δίνει ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιεί την ανάγκη μας να γεμίσουμε με όμορφες στιγμές, για μεγάλα λόγια αλλά και πράξεις. Οι καταστάσεις ενδέχεται να είναι “διογκωμένες” λόγω της δραματικής της φύσης αλλά η δύναμη και η γοητεία της μπορεί να μας καθηλώσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο έφτασε! Μέχρι 21 Ιουλίου η Θεά Αφροδίτη στον Λέοντα σας βοηθά να δημιουργήσετε τα δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι 21 Ιουλίου θα σας βοηθήσει σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία γίνεται πιο δυνατή και περισσότερο ενδιαφέρουσα με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι 21 Ιουλίου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη είναι η ενέργεια η οποία βοηθά να φέρετε αρμονία και ομορφιά στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η δύναμη της έλξης θα είναι τεράστια με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι 21 Ιουλίου.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια μεγάλη αγκαλιά που θα σας γαληνέψει υπόσχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι 21 Ιουλίου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μέχρι 21 Ιουλίου η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες στον τομέα της κοινωνικότητάς σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, Η ενέργεια της Αφροδίτης στον Λέοντα εστιάζει την ενέργειά της μέχρι 21 Ιουλίου κυρίως σε θέματα καριέρας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ένα όραμα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι 21 Ιουλίου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στον Λέοντα σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ακόμη και αν εκ φύσεως είστε περισσότερο συντηρητική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, απέναντι από το ζώδιο σας η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι 21 Ιουλίου σας βοηθά σε ότι αφορά τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η χαρά της ζωής είναι ανάγκη τώρα με την Αφροδίτη στον Λέοντα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.