ΖΩΔΙΑ

Summer love: Ποια ζώδια θα ζήσουν τον πολυπόθητο καλοκαιρινό έρωτα


The Jennettes

27 Ιουνίου 2021

Summer love
Λόγω της πανδημίας, έχουμε περάσει έναν μακρύ και δύσκολο χρόνο. Τώρα, με τους εμβολιασμούς να αυξάνονται συνεχώς και τα επιδημιολογικά νούμερα να πηγαίνουν όλα και καλύτερα, πολλοί από εμάς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα καλοκαιρινά ρομάντζα και να βρούμε το summer love που μας αξίζει. Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε αν τα άστρα θα ευνοήσουν την ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω. 

Λόγω της πανδημίας, έχουμε περάσει έναν μακρύ και δύσκολο χρόνο. Τώρα, με τους εμβολιασμούς να αυξάνονται συνεχώς και τα επιδημιολογικά νούμερα να πηγαίνουν όλα και καλύτερα, πολλοί από εμάς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα καλοκαιρινά ρομάντζα και να βρούμε το summer love που μας αξίζει. Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε αν τα άστρα θα ευνοήσουν την ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω. 

Κριός

Αξίζετε να βγείτε πολλά ραντεβού αυτό το καλοκαίρι και να διασκεδάσετε, γι 'αυτό είναι καλύτερο να μην βιαστείτε να δεσμευτείτε. Απολαύστε την ελευθερία σας. Αν συναντήσετε κάποιον που σας αρέσει πραγματικά, τότε τολμήστε το!

Ταύρος

Η αγάπη είναι πάντα στο μυαλό σας. Έτσι κι αλλιώς, είστε γνωστοί ως οι Casanova του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το καλοκαίρι όμως, ψάχνετε την πραγματική αγάπη. Ακούστε την καρδιά σας και αγνοήστε όλα τα άλλα ... τότε, θα συναντήσετε το άτομο που πάντα ονειρευόσασταν ή θα εμβαθύνετε σε μια υπάρχουσα σχέση.

Δίδυμοι

Μάλλον είστε καιρό κολλημένοι και δεν το έχετε εξομολογηθεί. Ξεπεράστε τη νευρικότητα σας και σταματήστε να ντρέπεστε! Ζητήστε από το crush σας να πάτε για καφέ ή να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και η πρόταση σας θα γίνει αποδεκτή από το αντικείμενο του πόθου σας. Πρώτα όμως πρέπει να κάνετε κίνηση και να μην το αφήσετε όλο αυτό να εξελίσσεται μόνο στο μυαλό σας. 

Καρκίνος

Όταν τα πράγματα γίνουν δύσκολα για εσάς, ο άνθρωπο σας θα είναι εκεί για να σας στηρίξει. Θα είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας και θα σας ενθαρρύνει όσο κανείς, αρκεί βέβαια να του ανοιχτείτε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας ελεύθερα. Βάλτε κατά μέρους το σκληρό εξωτερικό σας περίβλημα και αφήστε τα καρδιά σας να βγει μπροστά και θα λάβετε την αγάπη που πάντα θέλατε.

Λέων

Ήταν ένας μακρύς χειμώνας και μια ακόμα μεγαλύτερη άνοιξη μακριά από την αγάπη. Τώρα, επιτρέπετε στον εαυτό σας να φλερτάρει όσο περισσότερο μπορεί και να ζήσει ένα καυτό ειδύλλιο που έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών. Μην φοβηθείτε να συνδεθείτε με αυτό το άτομο και βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας αυτό το καλοκαίρι.

Παρθένος

Τώρα που έχετε βρει την αγάπη, θέλετε να την κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όχι, δεν είστε μυστικοπαθείς ούτε έχετε άλλα πράγματα στο μυαλό σας. Απλώς δεν θέλετε να προβάλλετε τη σχέση σας και να γίνει ανοιχτή στην κριτική όλων. Αυτό που συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες δεν χρειάζεται να κοινοποιηθεί ή να εξεταστεί από εκείνους που δεν εμπλέκονται.

Ζυγός

Ξοδεύετε πολύ χρόνο με τους φίλους σας, κάτι που προκαλεί προβλήματα στη ρομαντική σας ζωή. Κανονίστε μία κοινή έξοδο του δεσμού σας και της παρέας σας, ώστε να μην νιώσει ότι τον παραμελείτε. Τα καλά νέα; Εσείς και το έτερο σας ήμισυ θα έρθετε ακόμη πιο κοντά.

Σκορπιός

Θέλετε να βρείτε τον «έναν». Πριν όμως ορίσετε τον τύπο του ατόμου που αναζητάτε, λάβετε υπόψη ότι το τέλειο ταίριασμα μπορεί να μην είναι τέλειο. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα είναι το αντίθετο από αυτό που πιστεύετε ότι είναι το ιδανικό για εσάς. Προσπαθήστε να ερωτευτείτε με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά.

Τοξότης

Ο Τοξότης, λαχταράει την περιπέτεια και το πάθος. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε πολύ για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για περιπλάνησή. Σχεδιάστε για μια διασκεδαστική νύχτα με φίλους στην παραλία. Εκεί, θα βρείτε κάποιον που έχει τη δυνατότητα να γίνει αυτό που ψάχνεται για το καλοκαίρι.

Αιγόκερως

Μετά από πολλή αυτοανάλυση, έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να πάρετε το χρόνο σας προτού δώσετε το 100% σε κάποιον άλλο. Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε αυτόν που σας ενδιαφέρει πριν προχωρήσετε τη σχέση μαζί του στο επόμενο στάδιο. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε σίγουρα ότι είστε με κάποιον στον οποίο έχετε επενδύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υδροχόος

Ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας με νέες εμπειρίες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Θα είστε ευγνώμονες που επιλέξατε το μονοπάτι των ραντεβού πριν φτάσει το καλοκαίρι στο τέλος του, καθώς θα σας επιτρέψει να συναντήσετε μοναδικά άτομα που θα ενισχύσουν τη διάθεση σας.

Ιχθύες

Βαθιά, λαχταράτε ένα ρομαντικό παραμύθι. Αυτό το καλοκαίρι, θα το ζήσετε αρκεί να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η αγάπη μπορεί να είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη σας και μάλιστα με κάποιον που γνωρίζετε εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ δεν προσέξατε με αυτόν τον τρόπο ... μέχρι τώρα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.