ΖΩΔΙΑ

Ιούλιος 2021: Τι σας επιφυλάσσει το ζώδιο σας αυτόν τον μήνα;


The Jennettes

30 Ιουνίου 2021

zodiac
Αναρωτιέστε τι σας επιφυλάσσει το ζώδια σας για τον Ιούλιο που μπαίνει σε λίγες μέρες; Ο Ιούλιος είναι λοιπόν ένας μήνας που θα ανάψει την εσωτερική σας φωτιά, ενώ θα σας επιτρέψει επίσης να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με το μέσα σας. Το δεύτερο μέρος του 2021 ξεκινά κάτω από τον Ήλιο του Καρκίνου, το ζώδιο που συνδέεται περισσότερο με την οικογένεια, τις ρίζες και το σπίτι. Κοντά στη Νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου, πολλοί ίσως αισθανθούν την ανάγκη να επενδύσουν στην ανακαίνιση του σπιτιού. Ας δούμε όμως αναλυτικά παρακάτω πως θα επηρεάσεις καθένα από τα ζώδια παρακάτω.

Αναρωτιέστε τι σας επιφυλάσσει το ζώδια σας για τον Ιούλιο που μπαίνει σε λίγες μέρες; Ο Ιούλιος είναι λοιπόν ένας μήνας που θα ανάψει την εσωτερική σας φωτιά, ενώ θα σας επιτρέψει επίσης να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με το μέσα σας. Το δεύτερο μέρος του 2021 ξεκινά κάτω από τον Ήλιο του Καρκίνου, το ζώδιο που συνδέεται περισσότερο με την οικογένεια, τις ρίζες και το σπίτι. Κοντά στη Νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου, πολλοί ίσως αισθανθούν την ανάγκη να επενδύσουν στην ανακαίνιση του σπιτιού. Ας δούμε όμως αναλυτικά παρακάτω πως θα επηρεάσεις καθένα από τα ζώδια παρακάτω.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς, το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα είναι η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα στο ζώδια σας. Από τώρα και μέχρι το υπόλοιπο του έτους (19 Δεκεμβρίου), η επιρροή του θα σας οδηγήσει να επανεξετάσετε την πρόοδο που έχετε σημειώσει. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για επιφανειακή διέλευση, καθώς πρόκειται να αποκαλύψει μερικές από τις βαθύτερες σκέψεις σας σχετικά με τον εαυτό σας.  Έχετε δώσει στον εαυτό σας την ευκαιρία να θεραπευτεί; Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να δώσουμε αρκετό χώρο και χρόνο στο να θεραπεύσουμε τις παλιές πληγές μας.

Ταύρος

Με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, να περνά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο Λέοντα, η διάθεσή σας θα είναι λαμπερή, τολμηρή και ακόμη και λίγο δραματική. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, ο ρομαντισμός θα είναι έντονος καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Άρη στις 13 Ιουλίου. Εάν φλερτάρετε με κάποιον και αναρωτιέστε εάν τα πράγματα θα προχωρήσουν μαζί του, να είστε σίγουροι ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέχρι τότε. 

Δίδυμος

Ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας που έφερε μεγάλο κύμα αλλαγής προς στο μέρος σας και οι αρχές Ιουλίου δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση. Προσέξτε κοντά στις 6 Ιουλίου, καθώς ο Ερμής στο ζώδιο σας έρχεται σε σύγκρουση με τον μπερδεμένο Ποσειδώνα, φέρνοντας το τέλος μιας σημαντικής ιστορίας. Το υπόλοιπο του Ιουλίου θα αφορά την επικοινωνία για εσάς και θα είστε στο στοιχείο σας. Πρόκειται μάλιστα να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας των ιδεών σας στον κόσμο. Τέλος, η πανσέληνος αυτού του μήνα στον Υδροχόο φέρνει το τέλος ενός σημαντικού έργου και ίσως την επιθυμία να μάθετε κάτι καινούργιο.

jenny.gr

Καρκίνος

Χρόνια πολλά, Καρκίνοι! Με το λαμπερό Ήλιο στο ζώδιο σας για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η ενέργειά σας αναζωογονείται καθώς ξεκινάτε έναν άλλο κύκλο. Η Νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε έναν στόχο για την επόμενη γενέθλια χρονιά σας. Μην διστάσετε να στοχεύσετε ψηλά και να διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει, ειδικά στον τομέα των οικονομικών. Ο γκουρού της επικοινωνίας, ο Ερμής, μπαίνει στο ζώδιο σας στις 11 Ιουλίου, χαρίζοντάς σας την ικανότητα του νου και το δώρο της πειθούς για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε τα προς όφελός σας ζητώντας αύξηση, προωθώντας την δουλειά σας ή ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο έργο. 

Λέων 

Για εσάς τους Λέοντες, η εποχή του καρκίνου είναι συνήθως μια περίοδος ξεκούρασης και χαλάρωσης στην οποία το σύμπαν σας ζητά να ασχοληθείτε με το μέσα σας για να προετοιμαστείτε για την επόμενη ηλιακή σας επιστροφή. Ωστόσο, με την Αφροδίτη και τον Άρη να μένουν στο φλογερό ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα έχετε επίσης τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε κόσμο. Το trick είναι να βρείτε μία υγιή ισορροπία ανάμεσα στο να είστε κοινωνικοί και στο να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο. Μόλις ο Ήλιος εισέλθει στο ζώδιό σας στις 22 Ιουλίου, ίσως έρθει και το τέλος μιας σχέσης από την πανίσχυρη Πανσέληνο στον Υδροχόο.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να περνά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε στον συναισθηματικό Καρκίνο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να απολαύσετε λίγο ελεύθερο χρόνο και να πάτε διακοπές. Εάν δεν μπορείτε να ξεφύγετε, αυτή η ενέργεια μπορεί αντ 'αυτού να εστιαστεί στη δικτύωση με άτομα με τα οποία μπορείτε να συνεργαστείτε για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης αυτού του μήνα, η οποία θα φωτίσει τον οίκο που έχει να κάνει με τη φιλία. Ωστόσο, η ενδοσκοπική κοσμική ατμόσφαιρα βαθαίνει ακόμη περισσότερο μόλις φτάσει η σεζόν του Λέοντα στις 22 Ιουλίου, υπονοώντας την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση.

Ζυγός

Ο επόμενος μήνας είναι ιδανικός για να εστιάσετε την ενέργειά σας στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 9 Ιουλίου είναι ιδανική για την προώθηση ενός νέου έργου, την εφαρμογή νέων διαδικασιών και ακόμη και για την αύξηση που σας αξίζει. Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα επηρεάζει τον τομέα των συνεργασιών σας κοντά στο μεσημέρι υποδηλώνοντας την ανάγκη να εκφράσετε την άποψη σας γύρω από ένα ευαίσθητο θέμα που σας κρατά πίσω για αρκετό καιρό. Τολμήστε το!

jenny.gr

Σκορπιός

Είστε πολύ συντονισμένοι με την ατμόσφαιρα της σεζόν του Καρκίνου, αγαπητοί Σκορπιοί. Ο Ιούλιος είναι ο τέλειος μήνας για ένα ταξίδι σε έναν προορισμό που πάντα θέλατε να επισκεφτείτε ή εναλλακτικά για να εγγραφείτε σε ένα νέο χόμπι ή δραστηριότητα. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο Λέοντα υποδηλώνουν μια νέα αρχή στον τομέα της καριέρας σας που συμβαίνει γύρω στη μέση του μήνα. Εάν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην εργασία ή την επιχείρησή σας, αυτός μπορεί να είναι ο μήνας κατά τον οποίο αρχίζετε να τις εφαρμόζετε. Τέλος, η πανσέληνος αυτού του μήνα συμβαίνει στον τομέα της οικιακής και οικογενειακής ζωής σας και πιθανότατα να φέρει μια κατάσταση στο αποκορύφωμα της, η οποία ίσως ακόμη και να τελειώσει.

Τοξότης

Ο Ιούνιος ήταν έντονος και γεμάτος μήνας για εσάς, οπότε θα χαρείτε να μάθετε ότι τον Ιούλιο, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να αναπνεύσετε. Ο Δίας, ο πλανητικός σας κυβερνήτης, είναι πλέον ανάδρομος στους Ιχθείς, ζητώντας σας να επιβραδύνετε και να σκεφτείτε όλες τις αλλαγές που έχετε βιώσει. Ακόμα κι αν δεν αντανακλάται εξωτερικά, μεγαλώνετε εσωτερικά, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει αυτήν την ξεχωριστή στιγμή. Μόλις ο Ήλιος εισέλθει στη φωτιά του Λέοντα, η ενέργειά σας θα επιστρέψει και θα είστε έτοιμοι να κάνετε δυναμικό come back και να εξερευνήσετε νέες ιδέες και μέρη.

Αιγόκερος 

Για εσάς τους Αιγόκερους, η σεζόν του Καρκίνου είναι μια στιγμή να εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων και των ερωτικών. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει λίγο λιγότερο με εσάς και λίγο περισσότερο με το να επιτύχετε την τέλεια ισορροπία σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Γύρω στα μέσα του μήνα, η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα στον τομέα του σπιτιού θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή σας σε ένα άλυτο οικογενειακό ζήτημα. Όσο άβολα κι αν είναι, η αντιμετώπισή του μπορεί να φέρει μια αίσθηση ασφάλειας και να σας θεραπεύσει, οπότε μην αποφεύγετε να το αντιμετωπίσετε. Τέλος, η πανσέληνος του Υδροχόου θα φέρει μια οικονομική κατάσταση στο αποκορύφωμά της στο τέλος του μήνα.

Υδροχόος 

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να ανανεώνουν την ενέργεια στον ερωτικό τομέα, θα είστε πολύ hot στη σκηνή των ραντεβού. Ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή δεσμευμένοι, αλλάζετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τις σχέσεις και ο Ιούλιος φέρνει μια νέα αρχή - ή ίσως έναν νέο εραστή – προς το μέρος σας. Η Πανσέληνος της 23ης Ιουλίου συμβαίνει στο ζώδιο σας, φέρνοντας ένα προσωπικό ζήτημα στο αποκορύφωμα. Στις 28 Ιουλίου, ο τυχερός Δίας επιστρέφει ξανά στο ζώδιο σας, προσφέροντάς σας μια σπάνια ευκαιρία να επανορθώσετε. Οι επόμενοι μήνες είναι βασικοί για την ανάπτυξη και την επέκταση του εαυτού σας, γι 'αυτό αξιοποιήστε τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύς

Με τους δύο πλανητικούς κυβερνήτες σας, τον Δία και τον Ποσειδώνα, να γυρνούν ανάδρομοι στο ζώδιο σας, λαμβάνετε μηνύματα από το σύμπαν για στραφείτε στον εσώτερο εαυτό σας και να έρθετε σε επαφή με την πνευματικότητά σας. Ο αστεροειδής Παλλάς έχει επίσης ανάδρομη πορεία στο ευαίσθητο ζώδιο σας από τις 14 Ιουλίου. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, αυτός ο αστεροειδής σας διδάσκει τη δύναμη και τη σοφία της στρατηγικής. Για τους επόμενους τέσσερις μήνες, αυτά τα νέα μαθήματα θα δοκιμαστούν. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να πάρει το καλύτερο από εσάς, Ιχθύες. Αυτή είναι μόνο η αρχή μίας σημαντικής μεταμόρφωσης! 
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.