ΖΩΔΙΑ

5/7: H χαρά είναι θέμα προσωπικής επιλογής σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Ιουλίου 2021

5/7: H χαρά είναι θέμα προσωπικής επιλογής σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με τις αξίες και ότι πολύτιμο έχουμε αυτή την στιγμή στην ζωή μας. Παρόλο τις προκλήσεις που φέρνουν τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα, μας βοηθά να πάρουμε χαρά ακόμη και μέσα από απλά πράγματα τα οποία όμως μας δίνουν την αίσθηση ασφάλειας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, οι αξίες σας αυτή την στιγμή είναι πρώτη επιλογή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβάλετε στο κόσμο τις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτές τις ημέρες ακόμη και αντιφατικές μεταξύ τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας υπόσχεται μια νέα πραγματικότητα για εσάς και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό αν για αυτή την νέα κατάσταση χρειάζεται να κάνετε αλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε μια “καλή” πράξη με την οποία θα νιώσετε ιδιαίτερη χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα στην σωστή σειρά εάν το επιθυμήσετε. Οι ιδέες σας είναι καλές και έχετε την εύνοια να φέρετε με ευελιξία τα πράγματα και τις καταστάσεις με το μέρος σας.

Για τους Ζυγούς, ακόμη και αν τα πράγματα αυτή την στιγμή δεν γίνονται ακριβώς όπως τα θέλετε δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνδέσεις κάθε είδους έχουν μπει στο μικροσκόπιο τον τελευταίο καιρό. Κρατήστε για λίγο ακόμη μια ουδέτερη στάση βολιδοσκοπώντας την κατάσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες για δράσεις τις οποίες θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα πάρτε τις αποστάσεις σας από καταστάσεις ή ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσε να υπάρξει δυναμική μεταξύ σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και να έχετε τον πλήρη έλεγχο είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι σημαντικό για εσάς ειδικά αυτή την περίοδο να είστε σε επαφή με ότι σας γεμίζει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.