ΖΩΔΙΑ

8/7: Τα συναισθήματα σε αναβρασμό-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Ιουλίου 2021

8/7: Τα συναισθήματα σε αναβρασμό-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη ακόμη απέναντι από τον Κρόνο και η σχέση τους με τον Ουρανό δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής ειδικά σε ότι αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου από το απόγευμα και μετά μας φέρνει πιο κοντά με αληθινά συναισθήματα και ανάγκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τα εμπόδια τα οποία μπαίνουν στον δρόμο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος και να κάνετε την διαφορά σε κάτι που ασχολείστε θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα πιθανά να χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ακουστούν τα μηνύματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί το τοπίο γύρω σας να είναι θολό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας απέναντι από τον Κρόνο τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις και οι συνεργασίες παίρνουν αρκετή από την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα οι σκέψεις παίρνουν αρκετή από την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να προσεγγίσετε ανθρώπους και ομάδες οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε κάτι που κάνετε αυτή την στιγμή και θέλετε να το ολοκληρώσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θέλετε να λειτουργήσετε περισσότερο ελεύθερα, σταθερά και καθοριστικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε προσοχή σε επικοινωνιακά ζητήματα ειδικά με το άμεσό σας περιβάλλον ή τους συγγενείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ενδέχεται αν δημιουργηθούν διλλήματα ανάμεσα σε κάτι που θέλετε και είναι πολύτιμο για εσάς και τους τρόπους που θα το καταφέρετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες για εκ νέου αξιολόγηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα λειτουργείτε καλύτερα από το απόγευμα και μετά γιαυτό καλύτερα να οργανώσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα για εσάς από τότε και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.