ΖΩΔΙΑ

9/7: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Αφεθείτε στο διαφορετικό


Γεωργία Σταύρου

8 Ιουλίου 2021

9/7: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Αφεθείτε στο διαφορετικό

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την αγάπη, τις συνεργασίες και τα χρήματα μιας και η σχέση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό είναι έντονα ενεργή στο πλανητικό σκηνικό. Ταυτόχρονα υπάρχει η απαραίτητη δυναμική να βρούμε νέους τρόπους που θα μας οδηγήσουν στο να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί και θα υπάρξουν συναντήσεις με ανθρώπους οι οποίοι θα μας ενθαρρύνουν να δοκιμάσουμε νέα πράγματα. Μοναδική προϋπόθεση να είμαστε ανοιχτοί στο “διαφορετικό” από αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας ωθεί να κάνετε αλλαγές σε προσωπικά ζητήματα, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, την επικοινωνία βοηθά η Νέα Σελήνη με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τις βαθύτερές σας ανάγκες βοηθά η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο να ανακαλύψετε, να κατανοήσετε και να έρθετε πιο κοντά σε αυτές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία να εκπλήξετε τα πλήθη με τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη στο Καρκίνο επηρεάζει βαθύτερες επιθυμίες και σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, την κοινωνικότητά σας επηρεάζει και κινητοποιεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας ζητά αλλά και σας ωθεί να φροντίσετε, να θρέψετε και να αναπτύξετε κάτι το οποίο είναι δικό σας δημιούργημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα εμπεριέχει όραμα και αγάπη ετοιμάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αγγίζει ευαίσθητες προσωπικές χορδές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κάνετε μια νέα σπορά σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας και γενικότερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολύ δημιουργική η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.