ΖΩΔΙΑ

11/7: Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Ιουλίου 2021

11/7: Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα ενεργοποιεί τη σχέση της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Κρόνο φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα και καταστάσεις πιθανά με εκρηκτικό ή/και δραματικό τρόπο. Η υπερβολή θα είναι παρούσα οπότε καλό θα είναι να μην πάρουμε όλα όσα γίνονται σήμερα της μετρητοίς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε ή θέλετε να επεκτείνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να ασχοληθείτε με το σπίτι και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τόσο καιρό ο Ερμής στο ζώδιο σας δεν σας έχει αφήνει να πάρετε ανάσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο σας δίνοντας την σκυτάλη σε θέματα που σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά ή κάτι πολύτιμο που έχετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς και σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις να επηρεάσουν την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μέσω της κοινωνικότητάς σας μπορείτε να φέρετε αυτό που ζητάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να μην χάσετε τις ισορροπίες, εκεί που δεν θα το θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας να σας καθοδηγήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε διαλλακτική στάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, έντονη η δυναμική σήμερα ειδικά σε τομείς όπως οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι που είναι κινητοποιημένο στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.