ΖΩΔΙΑ

13/7: Σήμερα κάντε δράσεις που θα σας δώσουν χαρά-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Ιουλίου 2021

13/7: Σήμερα κάντε δράσεις που θα σας δώσουν χαρά-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Το πάντρεμα της Αφροδίτης με τον Άρη σήμερα είναι βοηθητικό για δράσεις οι οποίες διαθέτουν ομορφιά και χάρη. Η ανάγκη να πάρουμε χαρά από τα δημιουργήματά μας θα μονοπωλήσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να προωθήσετε εργασιακά θέματα ή καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές στην καθημερινή σας ρουτίνα αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα αφήστε στην άκρη ότι δεν σας εμπνέει και ασχοληθείτε με ότι σας δίνει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά αν εστιάσετε σε ότι πραγματικά είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οι αξίες σας με κάποιον τρόπο κινητοποιούνται σήμερα είτε αφορά ένα συναισθηματικό είτε ένα υλικό ζήτημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ένωση της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σας σήμερα σας δίνει την εύνοια να ασχοληθείτε παραγωγικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας και σχετίζεται με την προβολή και την εικόνα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα συνδυαστικά με την σχέση της Αφροδίτης με τον Άρη φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ανεξάρτητα την όρεξή και διάθεσή σας θα πρέπει να ενδώσετε σε καλέσματα και προσκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια επαγγελματική κυρίως κατάσταση μπορεί να προχωρήσει σήμερα αν σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ο νους σας ταξιδεύει παρόλο που οι υποχρεώσεις σας καλούν να προσγειωθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικές σας ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα πάρτε χαρά μέσα από τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ένα θέμα στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι κινητοποιημένο και μέσα από μια συνεργασία και επαφές με ομοϊδεάτες ή φίλους μπορείτε να βρείτε παραγωγικές λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.