ΖΩΔΙΑ

14/7: Κάντε εκκαθάριση σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Ιουλίου 2021

14/7: Κάντε εκκαθάριση σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα μας βοηθά να βάλουμε τάξη στα πράγματα και η σχέση της με τον Ουρανό μας διευκολύνει στην περίπτωση που χρειάζεται να γίνει μια σχετική εκκαθάριση για να επέλθει η τάξη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ζυγίσετε σωστά ένα εργασιακό θέμα με τις απολαβές που θα έχετε από αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα έχετε έντονη την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο και στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ένα ζήτημα που σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή ή το σπίτι σας σήμερα μπορείτε ευκολότερα να το διαχειριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στο ζώδιο σας προσθέτει ενέργεια στις κινήσεις ας και η θετική σχέση της Σελήνης σήμερα με τον Ουρανό προσθέτει τις ανάλογες ευκαιρίες για να προχωρήσετε δυναμικά σε κάτι που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας και η θετική σχέση της με τον Ουρανό ανοίγει τους ορίζοντές σας με κάποιον τρόπο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Ζυγούς, σήμερα μικρά πράγματα μπορούν να τακτοποιηθούν φέροντας μεγάλη ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι πόρτες ανοίγουν για εσάς στον κοινωνικό κυρίως τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ένα εργασιακό θέμα ή κάτι το οποίο σχετίζεται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες σήμερα μπορεί να προχωρήσει παραγωγικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος και ο Ερμής απέναντί σας, σας φέρνουν αντιμέτωπη/ο με πράγματα και καταστάσεις τις οποίες χρειάζεται να αλλάξετε για να προχωρήσετε παραγωγικά στον δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με χαλαρούς ρυθμούς ειδικά αν έχετε στο μυαλό σας να ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με συγγενείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας και η σχέση της με τον Ουρανό σας βάζει στην διαδικασία να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε με το άμεσό σας περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.