ΖΩΔΙΑ

16/7: Η αντικειμενική στάση απέναντι στις καταστάσεις θα είναι ο αρωγός της ημέρας-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

15 Ιουλίου 2021

16/7: Η αντικειμενική στάση απέναντι στις καταστάσεις θα είναι ο αρωγός της ημέρας-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη με τον Άρη σήμερα δημιουργούν δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και η Σελήνη στον Ζυγό περνά απέναντι από τον Χείρωνα. Η φαντασία και η εκλογίκευση δεν θα είναι αρωγοί της ημέρας, απεναντίας θα πρέπει να σταθούμε σε αντικειμενικές ιδέες και καταστάσεις για να προχωρήσουμε με ασφάλεια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ειδικά στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα ένα θέμα που ανήκει στην σφαίρα της καθημερινότητάς σας μπορεί να σας δυσκολέψει περισσότερο από μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε προκλήσεις ειδικά αν έχετε προγραμματίσει να συναντήσετε άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού ή ιδιωτικής ζωής σήμερα χρειάζεται να τα χειριστείτε με το γάντι μετριάζοντας τον παρορμητισμό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα θέλει προσοχή καθώς και οι σύντομες μετακινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να κρατήσετε μια απόσταση από οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και οικονομικές συναλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα φτιάξτε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσετε να λειτουργήσετε αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, βαθύτερες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ζητώντας να τις ταξινομήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καλό θα είναι σήμερα να ακολουθήσετε το δικό σας πρόγραμμά ανεξάρτητα τι θέλουν οι άλλοι γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δεν είναι εύκολο να συνδυαστούν διαφορετικά ή αντίθετα πράγματα μεταξύ τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προκλήσεις μπορεί να δημιουργηθούν σήμερα ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερες σκέψεις μπορεί σήμερα να σας καθηλώσουν σε ένα σημείο ή να νιώθετε πως δεν θέλετε να δώσετε την απαραίτητη δυναμική σε κάτι που αφορά την εργασία ή την καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.