ΖΩΔΙΑ

17/7: Να είστε δυνατή με την πιο θετική έννοια της λέξης-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Ιουλίου 2021

17/7: Να είστε δυνατή με την πιο θετική έννοια της λέξης-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Με το Ήλιο απέναντι από τον Πλούτωνα σήμερα και αύριο μπορεί να νιώσουμε πως ο κόσμος αντιτίθεται στις δικές μας επιθυμίες ή πως οι αλλαγές που μας ζητούνται να κάνουμε δεν είναι αυτές που θέλουμε. Η πρόκληση είναι να είμαστε δυνατοί με την πιο θετική έννοια της λέξης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, ο συνδυασμός μεταξύ των πρέπει και των θέλω σας μπορεί να είναι δύσκολος αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι εμπνεύσεις σας αυτή τη στιγμή είναι έντονες και θα μπορούσαν να σας δώσουν λύσεις σε κάτι που ψάχνετε να βρείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δεν σας χωράει ο τόπος αυτή τη στιγμή. Θέλετε να κάνετε αλλαγές και θέλετε να τις κάνετε τώρα αλλά δεν είναι σίγουρο αν έχετε σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αυτό το διάστημα με τον Ήλιο στο ζώδιο σας αρχίζετε να κατανοείτε σε βάθος ποίο πρέπει να είναι το επόμενο σας βήμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα οι σκέψεις είναι πολλές και ο συλλογισμός σας τρέχει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να λειτουργήσουν βοηθητικά άνθρωποι από τον κοινωνικό σας κύκλο ή άτομα τα οποία μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα τα πράγματα δεν έρχονται όσο εύκολα θα θέλατε γιαυτό θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τις καταστάσεις και τα δεδομένα από μια περισσότερο αντικειμενική πλευρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, νέα πράγματα, ιδέες, εμπνεύσεις έρχονται αυτές τις ημέρες αναζωπυρώνοντας ένα όνειρο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες ή τις πεποιθήσεις σας είναι έντονα κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα και αύριο χρειάζεται να βάλετε όλη την μαεστρία σας σε θέματα που σχετίζονται με συνδέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα καθημερινό ζήτημα που πιθανά αφορά και την εργασία σας μπορεί να σας προβληματίσει αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια δημιουργική κατάσταση θα μπορούσε να προκύψει αυτή τη στιγμή ή να προχωρήσει μια ήδη υπάρχουσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.