ΖΩΔΙΑ

21/7: Μην επενδύσετε σε σχέσεις και οικονομικά σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Ιουλίου 2021

21/7: Μην επενδύσετε σε σχέσεις και οικονομικά σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη σήμερα διασχίζει την τελευταία μοίρα στο ζώδιο του Λιονταριού λίγο πριν μπει αύριο στο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα βάλει νέο στοίχημα όσο αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα οικονομικά μας. Σήμερα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς και να μην αφήσουμε περιθώρια λάθους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει η αίσθηση του ανικανοποίητου ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας ή τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θέματα σπιτιού σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε όσο θα μπορούσατε μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψει ή να μην έρθει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε αδυναμία να εκτελέσετε αυτά που θέλετε ή που έχετε δεσμευτεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο σας σήμερα αργά το βράδυ και παίρνει μαζί και την ενέργειά της. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θέματα σπιτιού ή προσωπικά σας ζητήματα μπορεί να σας βαρύνουν ή να νιώσετε πως χρειάζεται να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια από όσο έχετε υπολογίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, το τελευταίο διάστημα σας βοήθησαν τα πλανητικά δρώμενα να επεκταθείτε σε τομείς όπως η εργασία και η κοινωνικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, θέματα αξιών είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή και προσπαθείτε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να εκμεταλλευτείτε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς παίρνοντας χαρά μέσα από αυτά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, κάποια πράγματα σας έχουν κουράσει και είστε σε φάση αναθεωρήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, βαθύτερες σκέψεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και ζητούν από εσάς την μέγιστη προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό θέμα ή κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.