ΖΩΔΙΑ

22/7: Επανεξέταση σχέσεων και οικονομικών-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Ιουλίου 2021

22/7: Επανεξέταση σχέσεων και οικονομικών-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα επιδιώκει να ομορφύνει, να τελειοποιήσει και να θεραπεύσει. Θα υπάρχει η τάση να θελήσουμε  να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να σταθούμε σε λεπτομέρειες κυρίως στους τομείς σχέσεις και οικονομικά με σκοπό την βελτίωσή τους. Η υπερβολή θα είναι παρούσα ωστόσο θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε ταλέντα και ικανότητες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να έχουμε καλύτερη σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας βοηθήσει μέχρι τα μέσα Αυγούστου να προσθέσετε ομορφιά στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μέχρι τα μέσα Αυγούστου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο της Παρθένου, βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα εστιάσει την ενέργειά της κυρίως σε προσωπικά θέματα, το σπίτι και την οικογένειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μέχρι τα μέσα Αυγούστου η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας βοηθήσει κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Αυγούστου εστιάζει την ενέργειά της σε θέματα που έχουν αξία για εσάς και θέλετε να τα διατηρήσετε ή/και να τα επεκτείνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα σας βοηθήσει να προβάλετε τα ταλέντα σας αυξάνοντας την δημοτικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Αυγούστου σας βάζει σε διαδικασία σκέψεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μέχρι τα μέσα Αυγούστου η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε ότι έχετε βάλει πραγματικά στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει βαθιές συνειδητοποιήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα αγγίξει ευαίσθητες χορδές αφήνοντας όμως μια αίσθηση ικανοποίησης και ολοκλήρωσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, απέναντι σας η Αφροδίτη στην Παρθένο κινητοποιεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου την ανάγκη της αρμονικής σύνδεσης με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.