ΖΩΔΙΑ

23/7: Ήλιος στον Λέοντα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Ιουλίου 2021

23/7: Ήλιος στον Λέοντα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Με τον Ήλιο στον Λέοντα δίνουμε ραντεβού με τα πιο δημιουργικά μας κομμάτια. Μια περίοδος η οποία θα χαρακτηριστεί από την έντονη ανάγκη να αφοσιωθούμε σε μια ιδέα ή κάποιο άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και θα αποκτά σημαντική αξία για εμάς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, ρεαλισμό και στοχοπροσήλωση προσθέτει ο Ήλιος στον Λέοντα στις σκέψεις και στις δραστηριότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, άνθρωποι που σας αγαπούν είναι κοντά σας στηρίζοντας τις επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις σας παίρνουν φωτιά με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα να επηρεάζει την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει βαθύτερες αξίες και πεποιθήσεις δίνοντας την ευκαιρία να κάνετε μια εκ νέου αξιολόγηση της χρησιμότητάς τους στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας ξεκινά ένα Νέο Ηλιακό Έτος για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι ευκαιρία με τον Ήλιο στον Λέοντα για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά να δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σας και αυτό που σας ψιθυρίζει η εσωτερική σας φωνή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αναζωπύρωση του κοινωνικού σας στάτους στοχεύει ο Ήλιος στον Λέοντα για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, νέα πεδία δράσεις ξεδιπλώνονται μπροστά σας με τον Ήλιο στον Λέοντα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, παραμείνετε ανοιχτή/ός σε προτάσεις με τον Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η αλλαγή είναι μέρος της εξέλιξή σας και θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες να το συνειδητοποιήσετε καλύτερα με τον Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά ο Ήλιος στον Λέοντα θα βρίσκεται απέναντί σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορείτε να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.