ΖΩΔΙΑ

24/7: Δεσμεύσεις και προσωπική ελευθερία-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Ιουλίου 2021

24/7: Δεσμεύσεις και προσωπική ελευθερία-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις δεσμεύσεις και την προσωπική μας ελευθερία. Οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης με την Αφροδίτη, του Ήλιου με τον Δία και της Αφροδίτης με τον Δία ενεργοποιούν ζητήματα αυτοελέγχου, σωστής εκτίμησης των καταστάσεων και ισορροπίας τόσο σε επίπεδο σχέσεων, προσωπικών/επαγγελματικών, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η ενέργεια της Πανσελήνου εστιάζει την ενέργειά της σε θέματα που σχετίζονται με την δημιουργική πλευρά της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά θέματα φέρνει στην επιφάνεια η σημερινή Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Πανσέληνος κινητοποιεί το επικοινωνιακό σας κομμάτι φέρνοντας γεγονότα από το εξωτερικό περιβάλλον ή αυξάνει την προσωπική σας ανάγκη για επαφή και σύνδεση με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα σας με το ζώδιο του Υδροχόου απέναντι οπότε οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους με κάποιον τρόπο ενεργοποιούνται αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης και της Αφροδίτης γίνονται στο ζώδιο σας, οπότε η δυναμική της Πανσελήνου είναι έντονη και για εσάς επηρεάζοντας σας άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος είναι πολύ βοηθητική σε κοινωνικά κυρίως ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά ζητήματα φέρνει η σημερινή Πανσέληνος στο προσκήνιο πιθανά με μια δόση δραματοποίησης, όπως κάθε Πανσέληνος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας πιέζει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα ή καταστάσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσάς και το μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών ενεργοποιεί η συγκεκριμένη Πανσέληνος και σας βάζει στη διαδικασία βαθύτερων σκέψεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή Πανσέληνος στο άξονα σας με το ζώδιο του Λέοντα απέναντι, ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος στον Υδροχόο κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα δικά σας καθώς και προσωπικές ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.