ΖΩΔΙΑ

25/7: Σήμερα προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Ιουλίου 2021

25/7: Σήμερα προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει δυσκολίες κυρίως στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Οι σκέψεις μας μπορεί να έχουν έντονη την υπερβολή ή την εμμονή οπότε θα πρέπει να προσέξουμε τί δράσεις δημιουργούμε μέσω αυτών των σκέψεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία ή το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σήμερα θέλουν την προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία συνδέονται με συγγενείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα μπαίνουν πολύ εύκολα στο στόχαστρο και δεν είναι σίγουρο αν το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δεν είναι πολύ καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και επικοινωνείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα, συζητήσεις και συναναστροφές σήμερα θα πρέπει να προχωρήσουν με σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν αυξημένο ποσοστό κινδύνου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κοντινές σχέσεις και επαφές με οικείους σήμερα θα πρέπει να τις προσέξετε.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, εκ φύσεως είστε από τους ανθρώπους που γνωρίζετε πολύ καλά τί πρέπει να κάνετε και πότε να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σαςΔιαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα και μπορεί να σας κρατήσουν με τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.