26/7: Αφεθείτε στη χαρά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων μας ωθεί να είμαστε γενναιόδωροι, επεκτατικοί αλλά και ανοιχτοί στην παραπλάνηση. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μπορεί να μας ταξιδέψει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε κάτι το οποίο αντιστέκεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη ροή ακόμη και αν δεν είστε σίγουρη/ος που θα σας οδηγήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, συνδυάστε παραγωγικά τις επιθυμίες σας με τις δράσεις σας σήμερα ακόμη και αν νιώθετε πως κάτι καθυστερεί.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένας στόχος, μια ιδέα ή μια σκέψη μπορεί να σας ενθουσιάσει σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση ασάφειας θα μπορούσε να σας αποπροσανατολίσει σήμερα αλλά είστε αρκετά σταθερή/ος ώστε να αφήσετε να επηρεάσει τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, το πάντρεμα της Σελήνης με τον Δία απέναντι σας θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια για να συντονιστείτε πλήρως με τα ζητούμενα της ημέρας και του προγράμματός σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες σας χαλαρώνουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να κρατήσετε τα όνειρά σας ενεργά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, επικοινωνήστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας μόνο σε ανθρώπους που πιστεύετε πως θα τις εκτιμήσουν σωστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συναλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο σας δεν σας αφήνουν να περάσετε απαρατήρητη/ος ότι και αν κάνετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.