27/7: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Η Σελήνη μαζί με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να θολώνουν λίγο τα νερά αλλά ταυτόχρονα δίνουν τη χάρη να μπορούμε να οραματιστούμε τους τρόπους με τους οποίους θα έρθουμε πιο κοντά σε έναν στόχο μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα ταξιδεύουν και ενεργοποιούν ευαίσθητες προσωπικές περιοχές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να βρεθείτε με φίλους και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ένα επαγγελματικό θέμα σήμερα θα πρέπει να το δείτε πιο χαλαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την εικόνα και τη προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καλό θα είναι σήμερα να μην ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι σας, σας βοηθά σε σχέσεις και συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να κάνετε πολύ όμορφα πράγματα σε καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είναι ιδανική ημέρα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας εμπνέει σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οικογενειακά ζητήματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε πιο χαλαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορείτε να ευεργετηθείτε από την επικοινωνία σήμερα με άτομα τα οποία σας εμπνέουν ή είναι κοντά σας και δρουν υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες και οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σας ταξιδεύει ακριβώς εκεί που θα θέλατε να είστε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits