ΖΩΔΙΑ

28/7: Οι σκέψεις γίνονται πράξεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Ιουλίου 2021

28/7: Οι σκέψεις γίνονται πράξεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Μέχρι 12 Αυγούστου ο Ερμής στον Λέοντα θα δώσει μεγάλη έμπνευση στις σκέψεις μας και θα μας ευεργετήσει με θάρρος. Η ελπίδα αναζωπυρώνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο συγκεκριμένο ζώδιο και φωτίζει τις σκέψεις με χρώματα ζεστά απευθείας από την καρδιά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, με τον Ερμή στο ζώδιο το Λέοντα μπορείτε να χαρείτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα μπορείτε να πάρετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση από πράγματα τα οποία ενεργοποιούνται σε πολύ προσωπικό επίπεδο, το σπίτι, την οικογένειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, επαφές, συναντήσεις και κοντινά ταξίδια φέρνει ο Ερμής στον Λέοντα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, με τον δημοφιλή πλανήτη Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ευεργετείστε κυρίως σε οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με τον Ερμή στο ζώδιο σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία έρχεται μπροστά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία μέσω νέων σκέψεων και ιδεών να κάνετε μια σχετική αναθεώρηση ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την ψυχική σας ισορροπία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, είναι η καταλληλότερη στιγμή με τον Ερμή στον Λέοντα να ανοίξετε την καρδιά σας και να ακολουθήσετε το όνειρό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δημιουργικές διεξόδους φέρνει ο Ερμής στον Λέοντα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Λέοντα σας ταξιδεύει σε μέρη ονειρικά μέχρι 12 Αυγούστου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών στο ζώδιο του Λέοντα ρίχνει φως σε βαθύτερες καταστάσεις και προσωπικές σας επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στον Λέοντα απέναντι σας, σας βοηθά στις σχέσεις, στις συνδέσεις σας, στις συνεργασίες και γενικότερα σε ζητήματα που αφορούν εσάς με τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινότητα αλλάζει με τον Ερμή στον Λέοντα φέρνοντας νέες αποχρώσεις στον προσωπικό σας καμβά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.