ΖΩΔΙΑ

1/8: Δώστε χώρο στον συνομιλητή σας να εκφράσει τις απόψεις του- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

31 Ιουλίου 2021

1/8: Δώστε χώρο στον συνομιλητή σας να εκφράσει τις απόψεις του- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Αύγουστος ξεκινά με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα απέναντι από τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως μπορούμε να υποστηρίζουμε τις δικές μας πεποιθήσεις και να επικοινωνούμε τις ιδέες και τα ενδιαφέροντα μας αλλά είναι απαραίτητο να δώσουμε χώρο κα χρόνο στους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας να εκφράζουν και εκείνοι τις δικές τους αντιλήψεις και απόψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα θα μπορούσατε να έχετε οφέλη από μια συνεργασία ή ανθρώπους που έχετε έναν κοινό στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σχετικά με κάτι προσωπικό που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα διάφορες σκέψεις μπορεί να σας μπερδέψουν στην προσπάθειά σας να βγάλετε άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών ή οικονομικά ζητήματα μπορούν να διευθετηθούν καλύτερα σήμερα αν έχετε καθαρό μυαλό και είστε ανοιχτή/ή σε ιδέες οι οποίες έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα κατά την οποία θα μπορούσατε να κάνετε αξιοσημείωτα βήματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, καθημερινά πράγματα μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα αν αφεθείτε σε χειρισμούς άλλων προς εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν ή μέσω αυτών να μπορέσετε να προχωρήσετε ένα εγχείρημα που σας ενδιαφέρει αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε και φτιάξτε το πρόγραμμά σας κατά βούληση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας ανεξάρτητα το τί λένε οι άνθρωποι γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, βαθύτερες ανησυχίες μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα είτε από δικές σας σκέψεις είτε από συζητήσεις που θα κάνετε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μέσα από σχέσεις ή συνεργασίες θα μπορούσατε να πάρετε ιδέες για κάτι που σας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερώστε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.