ΖΩΔΙΑ

4/8: Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σήμερα


Γεωργία Σταύρου

3 Αυγούστου 2021

4/8: Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σήμερα

Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ουρανό δημιουργεί εκρήξεις κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα καθώς και προβλήματα στις μετακινήσεις. Ταυτόχρονα, η ευνοϊκή σχέση του Ήλιου με τον Χείρωνα συνδυαστικά με την Σελήνη στους Διδύμους μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα τις καταστάσεις, οι οποίες είτε μας αγχώνουν είτε μας πονούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα αν τα πράγματα δεν προχωρούν με τον τρόπο που θέλετε, καλό θα είναι να μην τα πιέσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα είναι το Α και το Ω αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας λειτουργεί πολύ βοηθητικά αν αποφασίσετε σήμερα να κινηθείτε προς μια πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αξίες και θέματα που σχετίζονται με την συναισθηματική ή υλική ασφάλεια σας ενδέχεται να είναι κινητοποιημένα αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα σας ή τα επαγγελματικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε χωρίς την βοήθεια ανθρώπων γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας για να μπορέσετε να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα όπου θα είναι απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε είδους συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να προχωρήσουν με σύνεση και ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας εσείς θα πρέπει να προχωρήσετε μπροστά με σθένος και πυγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα δημιουργικό εγχείρημα βρίσκεται στα σκαριά και σήμερα ειδικά μπορείτε να το επεκτείνετε τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι καθημερινές σας ασχολίες σήμερα μπορεί να σας βαραίνουν ή να νιώθετε εσείς πως θα θέλατε να είστε σε διαφορετικό μέρος από αυτό που είσαστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.