ΖΩΔΙΑ

5/8: Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Αυγούστου 2021

5/8: Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
5/8: Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου λίγες ημέρες πριν την Νέα Σελήνη μπορεί να μας βάλει σε σκέψεις. Είναι σημαντικό να έρθουμε σε επαφή με ότι μας δίνει συναισθηματική τροφή στη ζωή μας στο σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής σήμερα έρχονται στην επιφάνεια για έναν και μόνο λόγο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι σκέψεις και τα λόγια βγαίνουν σήμερα κυρίως από την καρδιά και τα συναισθήματα που είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου σας βάζει στην διαδικασία να τοποθετηθείτε διαφορετικά κυρίως σε θέματα που αφορούν την συναισθηματική ή υλική σας ασφάλειά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια και δύναμη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μπορεί ο Ήλιος και ο Ερμής να σας δίνουν κουράγιο και δύναμη να κάνετε τα πράγματα που θέλετε αλλά η καρδιά σας σήμερα μπορεί να σας ζητά να κατευθυνθείτε σε διαφορετική οδό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, κοινωνικά οφέλη μπορούν να έρθουν σήμερα αν αποφασίσετε να κατευθυνθείτε και να εστιάσετε την δυναμική σας προς αυτή την οδό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί άλλα να λέει ο νους σας και άλλα να ζητά η καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ ευεργετική η θέση της Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου για εσάς, δίνοντας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο την διαισθητική σας ικανότητα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, πολύ βαθιά συναισθήματα ενεργοποιεί η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα γιαυτό θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτική/ός κυρίως στις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας όπως το έχετε οργανώσει αλλά δεν πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε με κάποιον τρόπο να κάνετε τη διαφορά και να δώσετε τη δική σας πινελιά είτε σε μια εργασία που ασχολείστε είτε στο χώρο που είστε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα διαπιστώσετε πως μέσα από την δημιουργικότητα γεμίζετε χαρά.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.